torsdag 26. april 2018

Rullegardin transparent

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Se våre hvite, grå og sorte transparente rullegardiner i ulike størrelser.

Transparent rullegardin som passer fint i stue og allrom, og gir et enkelt og stramt uttrykk. Bare fantasien setter grenser. Med et mørkleggende gardin gir du deg selv gode forhold for en god natts søvn. Etter mål, smale, el.


Halv transparent tekstil. Skriv inn bredde og høyde, kun tall me for mm. Hvis du vil ha en dekorativ løsning, kan du rulle rullegardin 90cm gjennom å velge med en ruffle.

Transparente rullegardiner passer fint i stue og allrom, og gir et enklere og strammere uttrykk. Tea transparent rullegardin er en rullegardin med kjedetrekk i stål og med aluminium bunnlist, noe som gjør den dekorativ og passer fint inn i et stuemiljø. Rullegardin modell økonomi.


Enten du ønsker en ensfarget, mønstret, transparent eller helt mørklagt gardin. De er enkle å rengjøre med normal støvtørking. Med toppkassett i smakfull design beskyttes og skjules duken når den ikke er i bruk. Vores luksus rullegardiner genn JavaScript seems to be disabled in your browser.


Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Her kan også velges forskjellige bunnlister og volanger.


Hos oss velger du mellom transparente , semitransparente, screens, Duo Roller, solreflekterende, flammehemmende, Thermoflex og mørkleggende tekstiler. Dersom du ønsker spesialtilpassede gardiner, som gardiner med trykk eller gardiner til skrå vinduer, er det bare å ta kontakt. Vi finner en løsning som passer deg og ditt hjem.

En verden full av fantastiske muligheter med transparente , halvtransparente og mørkleggende vev, avhengig av hvilken funksjon gardinen skal oppfylle. Grei montering, men dårlig kvalitet. Stanga nederst datt av like etter montering.


Fikk lirket den på igjen, men det tok ikke lang tid før den falt av. Her måtte vi fram med lim-tuben. Selve gardinen holder det den lover - den er transparent.


Barnesikring til kjedetrekk transparent 2per pos Kjøp. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Forskjellen er at rullegardinen kan rulles helt opp, slik at lyset slipper skikkelig inn. Produkt på lager Velg størrelse. Mini rullegardin lystette.


VELUX rullegardin er en økonomisk løsning for å dempe innkommende dagslys samtidig som den beskytter mer mot innsyn. Screenen er transparent ,. Bestill på nett eller hent i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg