fredag 20. april 2018

Dåpspynt bord

Lekker dåpspynt: fra baking til servietter og pynt til lokalet! Pinatas til feiringen? Finn festdekoret til ditt party. Stort utvalg farger og former! I alle farger og fasonger.

Pynt, Dekorasjon og Mer til Dåp og Navnefest. Tanken på å pynte bord selv til dåpen kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er borddekking noe alle kan få til. Her går vi enkelt igjennom borddekking og gir tips til bordpynt og dåpspynt. Konfettihjerter med Bord - Rød. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


La borddekking bli en lek! Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag.

Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking! Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord. Står info under hvert bilde. Kan selges enkeltvis. Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her!


Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Lynrask levering og 3dagers åpent kjøp.


Dåpspynt - Pyntesko - Bordpynt - Rosa.

Herlige pyntesko i et gammelt design, lakkert i gammelrosa. Skoene henger sammen i hverandre, og kommer naturlig nok i par. Fine detaljer med et nydelig design! Fine og dekorerende små hjertekroner stk i pakken Måler ca. Perfekt til å dekorere bord , stoler og festlokalet.


Begrenset antall - kommer nå dessverre ikke tilbake når den er utsolgt. Satin Bordløper 9meterx16cm Lysrosa. Her finner du bordpynt til dåp og baby shower i et bredt utvalg og til veldig gode priser.


Bordpynt til dåp og baby shower er en viktig del av festbordet. Vi har alt fra klassiske bordkort til kreative løsninger som settes. PC, kan settes på bord eller stå på et glass. Navnet til gjesten skrives på skjermen. Bordkort LC Controller Hvit 10stk.


Vi gjør kontorprodukter enkelt og raskt tilgjengelig for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg