onsdag 25. april 2018

Ryddetips

Lei av å ha rot overalt? Her er essensielle tips for et ryddig hjem! Er huset svært uorganisert og rotete når du setter. Begynn alltid ryddeprosessen med å kvitte deg med ting: Kaste, gi bort, selge.


Ryddetips

Er du i tvil, så spør deg selv om tingen gir deg glede. Hvis du har vanskelig for å kvitte deg med noe, forsøk å komme til bunns i hvorfor det er så viktig for deg. Kanskje holder det bare å ta et bilde av det? Du kommer ikke til å angre på noe av det du har kastet.


Skill mellom ting du trenger og ting du har lyst på. RYDDETIPS : Vi gir deg tips for en ryddig garderobe. Her vil jeg fylle på med masse inspirasjon og ryddetips til deg, slik at du får en enklere vei mot et hjem med harmoni. Av og til så er det bare en liten.


Ryddetips

Tommelfingerregler for ryddetips : Still deg selv de viktige spørsmålene “Trenger jeg dette” og “Hvor høyt elsker jeg dette? Ha et system for alt og et fast bosted for alt. Legg ting på sin faste plass hver eneste kveld. Ta kategorien du synes er mest utfordrende til slutt.


Selg ting du ikke trenger, eller gi det bort. Synnøve Skarbøs beste ryddetips Rydd deg inn i den nye sesongen med Synnøve Skarbøs beste tips for smart oppbevaring. Det er er lett å drukne i rot og kaos i en travel hverdag.


Her på ryddemagi finner du inspirasjon og tisp til å få en mer ryddig hverdag. Lesernes beste ryddetips. I forbindelse med utlodning av boka Magisk opprydding spurte jeg om lesernes beste ryddetips. Noen ryddetips å begynne med.


Rydd først og fremst etter deg selv. Det er egentlig ikke så vanskelig, men helt klart noe mange sliter med i en travel hverdag. Her må du rett og slett ta deg sammen – ikke la rotet bygge seg opp. Sørg for at alle tingene i hjemmet har en fast plass – og husk å sette det tilbake på plassen sin etter bruk. Det tror jeg er grunnen til at jeg har samlet meg så mange triks til å. For at din bolig skal fremstå best mulig på bildene er det lurt å gå gjennom disse ryddetipsene i god tid før fotograferingen.


Det aller viktigste er at boligen er “fotoklar” ved fotografens ankomst. Ryddetips og klargjøring til boligfoto. Med en gang fotografen ankommer eiendommen, starter fotograferingen.


VELKOMMEN TIL RYDD HJEMME. Vi tilbyr profesjonell organisering og ryddehjelp. Vi kommer hjem til deg og organiserer og rydder hele. Gjør det nå, og pakk kun vekk det du vil bruke neste år. Lagre sommerklær, – sko og – utstyr i boden, så de ikke tar opp plass i gangen.


Ryddetips

Heng opp nok knagger i riktig høyde til barnas klær og sekker. Demp lyset og tenn telys. Det blir kjempekoselig stemning og ingen ser støvet som ikke er tørket bort. Skaff deg gode rydde og vaskevaner. Men for at huset ikke skal se bombet ut neste gang du får overraskelsesbesøk, kan det være greit å innarbeide seg noen gode rydde- og vaskevaner.


Smarte ryddetips for familien Interiør Rett etter jul er det småkaotisk i mange hjeNye leker, klær og utstyr skal krangle seg på plass der det fra før av er trangt. Synnøves ryddetips : – Ikke rydd opp over langsen, da kan du miste piffen underveis. Trekk det maks over noen uker. Ryddingen må også gjøres grundig.


Sett en deadline og begynn med det du er minst knyttet til. Slik blir det lettere når du kommer til de tingene som har større affeksjonsverdi. Oppskrift på kjempegode kokosmakroner Kjempegode allergivennlige pepperkaker, ut.


Verdens beste hjemmelaget riskrem gode julegavetips med rabatt Helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg