onsdag 11. april 2018

Gardin trapp

Kjøp online med års garanti! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering.


Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.

Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Stødig gardintrapp av aluminium. Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn, og har en god plattform å stå på. Telesteps Eco Line, teleskopstige, m Teleskopstige med sikker.


Gardintrapp Stabil trappestige med sklisikre trinn. ZARGES Profftrapp Z5Ute.

En gardintrapp eller trappestige har litt færre trinn men gir deg likevel litt ekstra lengde når du trenger det. Gardinstigene fra Europris er av stabil aluminium. Velg mellom eller trinn – alt ettersom. Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide stiger og gardintrapper, samt stillas. Wibe Ladders tilbyr stiger og stillas som hjelper både profesjonelle og andre til å arbeide sikkert og mer effektivt.


Vi tilbyr en pålitelig løsning for alle. Arbeidsgiver har ansvar for å kartlegge farer og vurdere risikoen sli. Sammenleggbar stige med tre gummibelagte og riflede trinn som sørger for at du står stabilt og sikkert.


Laget av pulverlakkert stål. Alltid års garanti! The document has moved here. Plattformhøyde: cm. Stabil aluminiums konstruksjon der trinn har sklisikkert belegg.


Lett å håndtere og har en god plattform å stå på. Med stige menes her anliggende stige, frittstående stige, samt mobile stiger med plattform. Med frittstående stige menes en stige som er konstruert for å kunne stå oppreist av seg selv uten annen støtte eller forankring, eksempelvis gardintrapp og kombistige.

La gjestene sette seg ned på en stilig krakk! Hos oss finner du krakk i tre og krakk i metall, samt krakker som kan stables. Zarges Nettbutikk - Zargesbutikken. Vi har også krakker med stoffsete.


Norges største på salg av zargeskasser på nett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg