tirsdag 17. april 2018

Låve rød fargekode

Gutta på Teknisk service treffer du på Chat. En klar gulaktig rød tone. Fargen vil fremstå som tradisjonell rød , - klar og sterk i fargen.


Jeg har en stor låve som jeg trenger å male ( rød ). Det vil gå STORE menger maling så det er uaktellt å kjøpe f. Er det noen som har erfaring med låve -malig eller vet hva det egentlig betyr.

Biltema har en som er veldig billig. Butinox Futura Soft Look er en trendy utendørs maling som gir et helmatt (glans 03), elegant utseende. Den er basert på bindemidler og pigmenter. FARGEKODE DEF-STAN 61. Tar vi like deler gult og rødt , får vi oransje med koden Y50R.


De vil si at det er rødt i det gule. Dersom man synes fargen blir for rød kan man prøve fargekoden Y20R. Da er det rødt i det gule, som betyr at fargen har gult i seg.

Den står for Second Edtion, og er en utvidelse av NCS. Treplattinger på A-nivå, fra inngangsparti A-leiligheter, under trapp og ut. Lakk i original farge Products Rustbeskyttelse Products Original lakk – blandes etter lakk kode Vi blander etter farge kode – du får lakk i fargen etter original fargen.


Pensel, i boks eller presset i sprayboks. Mellom hovedfargene ligger alle blandingsfargene med glidende overganger. Utenfor hver blandingskulør ser du tall og bokstaver som forteller om blandingsforholdet. Syns du kuløren blir for rød ? Kanskje holder det med rødt i det gule.


Så, ved å kombinere intensiteten av rød , grøn og blå kan vi blande nesten alle fargene vi ønsker. Fordi dyra liker best rød farge 4. Jeg tror det er en vanlig gammeldags farge som fortsatt bare brukes - tradisjon 6. Låver er røde fordi nissen bor der. De røde , grønne og blå komponentene er de mengder rødt , grønt og blått lys som en RGB inneholder og er målt i verdier fra til 255.


For å se disse verdiene kan du åpne et tegneprogram på datamaskinen din og grave i fargeinstillingene. RGB fargemodellen er en additiv fargemodell. Historisk sett har vi lang tradisjon for å male husene våre røde i Norge – og gjerne i forskjellige rødfarger avhengig av hvilket distrikt vi bor i, i følge Sigve Fjelde, biolog og kjemiker ved Jotun i Sandefjord.


Jotuns høykvalitetsmaling, Drygolin Ultimat, er det vi kaller en ekte hybrid. Forside Verktøy og maskiner Snøfreser Fargekode ( rød lakk) til nyere Honda snøfresere !

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Hva er fargekoden på Røros Rød ? Hvordan og med hva skal jeg behandle mine vinduer? Svar: Vi anbefaler en dekkende behandling utvendig dvs en vindusmaling med fargepigment som dekker treflaten. Dette beskytter treet mot sollys og forvitring.


Vedrørende innvendig behandling kan man bruke både maling og klar lakk. I de tilfeller hvor det kun er én bokstav i ledd dreier fargen seg om en ren farge, altså en ren gul, en ren blå, en ren rød eller en ren grønn. Dersom fargen befinner seg på den grå fargeskalaen som kun består av en blanding av hvitt og sort, vil ledd to erstattes med en N, da fargen ikke inneholder noen av de fire grunnfargene.


Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg