torsdag 5. april 2018

Tøffe bad

Design på frittstående badekar er i stadig utvikling og det finnes mange tøffe varianter på markedet. En klar trend i markedet nå er at vi ønsker oss større og større bad , fortsetter Imset. Også innen bad er det mye å velge mellom. Farger, takhøyt, skuffer, speil i skapet, materialvalg osv.


Vi har en stor utstilling på Knapphus der du selv kan kjenne og se.

Noen erfaringer og råd med på veien til badet skal vi også kunne gi deg. Kom innom så bader vi oss gjennom utstillingen og gir deg en tegning og et tilbud. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik.


Hos Kvik får du overraskende mye bad for pengene. Vi gir deg gode råd og veiledning til å ta de riktige valgene når du skal ha nytt bad. Klikk her og se det store baderomsutvalget, som kan tilpasses etter dine personlige ønsker og behov. Han bidro til en debriefing.


Flere av dem hadde aldri snakket med en psykolog før.

Det ble en positiv opplevelse. Hoffart stilte de rette spørsmålene. RockDenim tilbyr tøffe herreklær som du ikke finner noen andre steder i Norge! Skill deg ut i mengden med unike jeans, skinnjakker og gensere!


Slik får du et fantastisk fint bad med enkle grep! Baderomsservanter av god kvalitet skal ikke behøve å koste skjorta. Hos oss finner du derfor et rikt utvalg servanter til bad av topp kvalitet til gode priser. Uansett hvilken stil du liker å ha på badet har vi en servant som passer for deg.


Vi har servant med steinmønster, porselenservant, rund vask og firkantet servant. Jif Baderom Spray tar effektivt bort kalk og smuss og gir et skinnende rent og velduftende bad. Sprayen inneholder nøye utvalgte ingredienser som er tøffe mot smuss. Fremdeles like effektiv! Sammenliknet med tidligere Jif Baderom.


Vinylgulv med overflatepregning og spettet mønster. Den tøffe pregningen gjør at gulvet blir sklisikkert, selv med vannsøl. Dessuten er vinylbelegg mykt og varmt og gå på.


Belegget er selvsagt vanntett og monteres på jevne, tørre og rene underlag.

Det finnes totalt farger, rødt, hvitt, beige, grønt, lys og mørk blå, grått og oransje. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Vi fikk sagt mer enn vi hadde tenkt.


Alle våre utendørs spa og motstrømsbasseng er fullisolert og spesialtilpasset det tøffe norske klimaet. Våre bad er meget godt isolert og har lite varmetap. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp tøffe i ordboka. Ja, det vekker garantert oppsikt og fremstår dramatisk, men svarte vegger er også superkoselig og får resten av interiøret til å virkelig poppe!


Våtromstapet er et populært, godt og rimelig alternativ til fliser, og det finnes flere tøffe kolleksjoner med mange design. Du kan få alt fra klassiske flismønstre og blomsterranker til referanser til røff og litt industriell struktur. De siste årene har det kommet utrolig tøffe og naturtro design i laminatgulv. Noen er så ekte at det nærmest er umulig å se forskjell.


Tøffe og trendy laminatgulv. Disse drivved variantene fra Kronoflooring er det råeste, mest naturtro på det norske markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg