fredag 13. april 2018

Frostet vindusfolie

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Sjekk ut Frostet Film Til Vindu. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn.

Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Frostet vindusfolie som kleber statisk - uten lim.


VINDUSFOLIE FROSTET METERVARE. Statisk vindusfolie som henger på glass uten lim. Våre vindusfolier er produsert av ledende produsenter som D-C Fix.

Premium kolleksjonen er vindusfolie av beste kvalitet. Enkel å sette opp og du bruker kun vann. Profesjonell miljøvennlig folie med god kvalitet og holdbarhet. Vindusfolie til vinduer og dører i alle former og farger. Skjerm og stopp innsyn og samtidig slipp inn masse lys.


Passer utmerket på soverom, baderom, kjøkken, dusjkabinett, veranda rekkverk, kontorer, møterom og alt av vinduer, hvor du ønsker å gjøre et særpreg. Med Bokstavfabrikken. Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål.


I vår nettbutikk kan du handle et godt utvalg av solfilm og vindusfolie med solskjerming. Vi selger solfilm til hus, bil, sikkerhetsfilm og lakkbeskyttelse-folie. Alle våre solfilmer er produsert i USA. Vi gir rabatt ved minimum kjøp av løpemeter solfilm, på enkelte av våre anbefalte solfilm produkter. Når det er lys på et rom om natten så kan man se antydning til personer og innredningen fra utsiden.


Totalt beskyttelse mot innsyn kan man dessverre ikke oppnå, verken med frostet folie eller frostet glass.

Frostet folie brukes som oftest på vinduer og andre transparente flater. Velg mellom masse forskjellige folier til dine vinduer. Skal det være litt mer moro har vi noen fine folier med mønster, eller kanskje en av våre solfilm med UV-filter passer bedre til ditt behov. Mange som har sverget til innvendige persienner, eller værbestandige persienner som er montert utvendig, vil oppdage at vindusfolie på mange måter er overlegne i forhold til persienner.


Det er mulig å få billige persienner, men persienner av god kvalitet er dyre, og da særlig de utenpåliggende. Foliebutikken er Solfilmsgruppen Norge AS sin nettbutikk for handel av vindusfilmer, folier verktøy og annet tilbehør. Vindusfilm fra Solfilmsgruppen hjelper med solskjerming til hjem og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg