fredag 6. april 2018

Plissegardiner etter mål

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ett skjema - flere tilbud fra lev. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din.

Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter.

Har du spesielle mål på dine vinduer kan vi tilby et stort utvalg av solskjermingsprodukter samt gardiner og liftgardiner sydd etter mål og sendt hjem til deg om du ønsker det. Plissegardiner på mål - NORGES BILLIGSTE Beste kvalitet gardiner. Det finnes et stort utvalg farger og design å velge mellom, og bestillingen gjøres enkelt med noen få tastetrykk. Våre plisségardiner håndlages i ulike design og farger, og spesialtilpasses etter eksakte mål.


Våre syersker sørger for at du blir fornøyd.

Fleksibel løsning for solskjerming. En av fordelene med plisségardiner er fleksibiliteten duken gir. UNIG leverer plissegardiner etter dine mål og har naturligvis både produkter for mørklegging og som transparent eller halvtransparent type.


Er du i tvil, kan du også få en gratis stoffprøve! Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Du kan velge klassiske farger som grå, sort og hvit eller velge rø gul, grønn eller blå, hvis det passer hjemmet ditt bedre.


Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre. Vi leverer også spesialbestilte lamellgardiner etter dine mål. Lamellgardiner passer utmerket til store vindusflater, til store skråvinduer og som romdeler. Med plissegardiner er det mulig å bestemme nøyaktig hvilken del av vinduet som skal dekkes for. Visor leverer skreddersydde gardiner på mål akkurat slik du vil ha dem, innenfor modellenes minimums- og maksimumsstørrelser.


Bygg din egen plissegardin! Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning.

Plisségardiner bygger lite når de er trukket helt opp, og gir dermed et ryddig og stilrent uttrykk. Les om produktet og se bilder i galleriet her. En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Her tilbyr vi dere å kjøpe skreddersydd innvendig skjerming til deres vinduer. Produktene produseres helt etter deres ønske og lages ut fra de mål og valg dere ønsker.


Alle produktene leveres direkte fra fabrikk til priser som er meget lave, her er ingen mellomledd og de fleste priser er markedets beste. Kvaliteten er meget høy. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima.


Jevnlig rengjøring med fjærkost eller støvsuger på lav effekt. Rengjøring av Plisségardiner. Enkle å skreddersy for spesielle mål. Bruk lunket vann og et ikke-syntetisk vaskemiddel. Flekker bør fjernes så raskt som mulig med en myk svamp.


Det kan skade belegget i metall. Tekstiler med metallisert bakside bør ikke rengjøres med vann. Alle de kendte mærker, farver og modeller. Prisgaranti Gratis stofprøver Hurtig levering. Vi kommer på gratis befaring og tar mål slik at vi kan levere den perfekte løsningen til dine vinduer.


Danmarks største udvalg af plissegardiner - også efter mål. Med sitt myke og stilrene uttrykk, er de et godt alternativ til persienner og rullgardiner i dagens interiørtrender. Les mer om plisségardiner fra Kid Interiør. I samarbejde med DEBEL tilbyder JYSK både professionel vejledning, opmåling og montering af gardiner. Velg etter funksjon og behov.


Gardinbussen medbringer et stort udvalg af tekstiler med hjem til dig, så du kan få den løsning, som passer til dine mål og ønsker. Toch voor de meeste mensen de kalligrafie werken te versieren de muren. Markisehuset AS har beste kredittverdighet.


Plisségardinene er basert på tekstiler og komponenter fra de mest anerkjente leverandørene og produseres hovedsakelig i Tysklan Nederland og Italia. Alle våre plisségardiner produseres av norske fabrikker under strenge kvalitetskrav og leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (år). Hos oss kan du få rullegardiner som passer de fleste vinduer, i mange ulike størrelser og former. Vi kombinerer god håndverkskvalitet med utallige designkombinasjoner, og skreddersyr rullegardiner etter mål som passer perfekt til dine vinduer. Bestiller du på mål får du også muligheter for å velge flere farger, flere ulike “systemer” for å heve og senke gardinen, ulike bredder og tykkelser på lamellene og valg mellom aluminium, tre og bambus.


Få en gratis fargeprøve før du bestemmer deg for fargevalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg