torsdag 19. april 2018

Hønsehus innredning

Et hønsehus bør plasseres slik at det er lettvint å komme til, hele året. Ikke sett det så langt unna andre hus at det er rene polekspedisjonen å ta hønsestellet en vinterdag. Dessuten har man jo mest nytte og glede av fjærfeet når det er innen synsrekkevidde. Heldigvis kan du gjøre det mindre, og du kan selvfølgelig bygge et billig hønsehus du vil få glede av. Hvis du ikke er sikker på om du vil ha et hønsehus i hagen i løpet av de neste årene, er det like greit å begynne med et mindre krevende og billigere hønsehus enn det vi viser i byggeveiledningen.


Dette går fint når dei kan vere ute heile tida og gå ut og inn som dei vil.

Det kunne dei i sommar. Eg måtte utvide når hausten og vinteren kom, for da må dei vere inne (stenger luka pga rovdyr og trekk) til eg opner for dei. Da hadde dette rommet blitt for. Vi leverer innredning levert av Jansen Poultry til hønsehus. Ta kontakt for et tilbud tilpasset ditt behov.


Bryne Landbruksservice AS. Lag god drenering under og langs hønsehus og – gård. Etterpå skraper Gry og Ebba hønsehuset rent for avføring med en liten plastspade.

Skjetlein videregående skole – utskifting av innredning hønsehus. Deler av bygget brukes foreløpig til lager. Imidlertid er huset bygget såpass stort at det nå er en liten kostnad å øke på en burhøyde til, og utvide, dersom det blir mulighet og behov i fremtiden.


Skal bygge et hønsehus i hagen på ca 4-kvm,med høyde ca 1cm. Då dei nye reglane om bur til verpehøns tredde i kraft, måtte mange eggprodusentar vurdere kor vidt dei skulle investere i nye innreiingar eller. Tidligere hadde Hordaland-bøndene burinnredning i hønsehuset. Hønsehus blir utrolig støvete, så gjør all innredning så enkel som mulig slik at du.


Videre bør du ha vagle med gjødselbrett, plass til for og vann automater og annen innredning. Følg veiledningen og bygg ditt eget hønsehus med hønsegård. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Ut med gammel innredning – inn med ny Fire dager gikk med til å fjerne gammel innredning og strippe anlegget slik at bare rammen sto igjen.


I disse dagene var mange hender i aktivitet. Vanlig antall høner i hvert enkelt hønsehus 7. For hundre år siden produserte ei høne kg egg årlig, mens ei moderne høne i dag produserer kg egg. Hønsehusets innredning Når du har valgt ditt hønsehus , må du drive med litt interiørdesign. Gulvet kan støpes i betong eller være tregulv med gulvbelegg eller maling.


På ringmur kan du ev.

Innredning : Drikkekar. I følge norsk regelverk skal alle verpehøns enten holdes i innredede bur, eller i systemer for frittgående høns. Jeg bygde nytt hønsehus fra Farmprodukter AS i vinter, og har hatt mye problemer. Men problemet er at skruen stopper, selv om jeg har drit eller ei. Etter en god natts søvn, var Jørn i gang.


Da første innsett med høns kom til gårds, stod det gamle fjøset ferdig innredet med plass til 1høns. Dagens produksjon er på 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg