mandag 9. april 2018

Interiør studier

Utdanningen gir deg grunnleggende innføring i fag som møbel- og romdesign. Interiør Beskrivelse. Du lærer å utforme og innrede rom.


Vil du studere interiør og interiørdesign og kanskje jobbe som interiørarkitekt? Vi har studier på både bachelor- og fagskolenivå. Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav.

Det imponerende monarkiet over pytten har uante tilbud av studier og kulturopplevelser liggende på lur for deg. Er du klar til å møte studietiden i et historisk. Bevisst forhold til kvalitet, estetikk, og komfort? Ta utdanning innen interiør ,. Alltid gode tilbud og rabatter.


Da kan en utdanning innen interiør være noe for deg! De to høres temmelig like ut, men er faktisk to ulike studieretninger selv om de har mye til felles. Studentene skal etter endt utdanning ha fagkompetanse innen interiør rettet mot møbel- og innredningsbransjens tjenester og kunne fungere som et rådgivende ledd.

Her finner du alle kurs og studier som Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr. Alt fra enkeltkurs og årsenheter til master- og bachelorgrader. Nordmenn er generelt opptatt av interiør , og nå er det mange som ønsker å formalisere kunnskapen sin, sier hun.


Vi ønsker at våre studenter skal realisere drømmene sine, og håper våre interiørstudier kan bidra til at flere tar steget og formaliserer kunnskapen slik at de kan gjøre drømmen til sitt levebrø avslutter Halvorsen. ANSA tilbyr gratis informasjon og veiledning om studier i Danmark. Mange studerer økonomi, psykologi, medisin, arkitekt eller fysioterapi i Danmark. Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er studentenes.


Storbritannia Emilie studerer interiørarkitektur og design i England Mangelen på interiørstudier i Norge og et ønske om å prøve noe nytt, gjorde at Emilie valgte å studere i England. Maren er utdannet som lysdesigner på universitetet i Sørøst-Norge. Tidligere har hun interiørstudier fra Høyskolen Kristiania. God lagånd og samarbeidsevne er viktige verdier og egenskaper for Maren.


Dette sammen med en solid faglig grunnmur skal bidra til å skape gode løsningsforslag. En fordel for både kunder og leverandører. Kompetansehuset Imente. Mitt navn er Mie-Malin Hagen og er 20år.


Jeg har drevet med interiør studier i 3år og er nå fast inventar ved Norges Kreative Fagskole:) Jeg er en lett-dysletiker som brenner for interiør og eksteriør, og ønsker å vise hvilke muligheter jeg ser blandt oss i hverdagen.

Er det én ting jeg har lært, nå som jeg har kjøpt mitt andre nybygg her i livet: Det blir alltid dyrere enn du hadde tenkt. Kjøper du et ganske standard. Cathrine klarte ikke å gi slipp på drømmen om å studere interiør , og innså at det var på tide å følge drømmen.


Hun meldte seg på interiørstudier hos NKI. Nå er hun ferdigutdannet, og har ikke angret et sekund på avgjørelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg