onsdag 25. april 2018

Gravering i glass

Vi leverer maskiner for alle typer gravering , skjæring og varig merking. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Gravering på glass , krystall, flasker.


Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet eller brudeparet.

Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass , krystall eller gravert på en vinflaske. Kjøpte frostet øl- glass med gravert Arsenal-Crest. Flott produkt og super rask levering. Vi er en solid leverandør av graverte skilt til industri og privat. Vi kan tilby gravering både mekanisk og med laser.


Produktspekteret er stort og allsidig. Vi graverer skilt i plast, aluminium, messing, syrefast eller superduplex.

Meget sterkt glass som passer til det meste. Prisen er med gravering. Kan bruke alle standard Windows fonter, clipart og bilder. Meget godt egnet til: Reklame med firma logo. Hilsen på flaske eller glass.


Når du har mottatt din bestilling, må du henvende deg i en Bjørklund butikk så får du hjelp med gravering. Premier med logo til idrettslag. Smykker som er rhodinert: Smykker som er rhodinert må pusses og rhodineres opp igjen etter gravering. Alle smykker i hvitt gull og enkelte sølvsmykker er rhodinert.


Ved gravering på plate kan man velge mellom enkel og dobbel skrift. Et glass med eget motiv? Hos YourSurprise har vi vinglass, ølglass, whiskyglass og champagneglass med gravering ! Du designer glassene selv med hjelp av vårt praktiske redigeringsprogram. Glassene kan graveres med navn, tekst, logo eller monogram, noe som gjør dem til en virkelig unik gave.


Sjekk vårt utvalg nå!

Ring for info om pris og levering. Er din far en ekte ølkjenner? Da er et ølglass med gravering den perfekte gaven. Du kan legge til navn eller tekst, slik at glasset ditt får et helt unikt utseende.


Hva er gravering med laser? Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst. Champagne er mousserende hvit vin eller rosévin fra distriktet Champagne i østre Frankrike, og det er byene Reims og Épernay som er ledende når det gjelder produksjonen.


UserAdmin Stikk innom oss dersom du trenger gravering gjennomført av erfarne fagfolk som er lidenskapelige om sitt arbeid. Disse personlige vinglassene med gravering er perfekte når dere vil slappe av alene en kveld. Hell litt vin i glasset og tenk tilbake på den spesielle anledningen som glassene minner om. Lag ditt eget whiskyglass med gravering. Et personlig whiskyglass er en kul detalje i barskapet, og du kan lett lage din egen kolleksjon med unike whiskyglass.


Bestiller du gifteringer fra Thune er innvendig gravering i ringene inkludert i prisen. Mot et tillegg i prisen kan vi også gravere på utsiden av ringene. Vi har flere typer fonter og symboler dere kan velge imellom, og dersom du ønsker det ekstra personlig er det mulig å velge en gravering i deres egen håndskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg