torsdag 26. april 2018

Design takpendel

Vi har en rekke nyheter. Se produktene og kjøp enkelt her! Se utvalget og kjøp nå! Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet.

Den beste utmerkelsen innen belysningsdesign en lampe kan få er vel å få en plass i Museum of Modern Art i New York (MoMA). Kjøp din nye takpendel online hos oss. Du finner et stort utvalg av design -takpendler i alle farger som passer til akkurat ditt behov. Det er enkelt å returnere hos Andlight.


Ny taklampe som skal henge ned fra taket? Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning. Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler.


Takpendel med oppheng i messing og blå glass-skjerm. Med en pendellampe montert i taket får du et virkelig godt lys over spisebordet, på soverommet, i stuen, på kjøkkenet eller for å lyse opp et mørkt hjørne – en pendellampe har mange bruksområder.

Pris NOK 64inkl. Se gjerne hele vårt utvalg av takpendler. En pendellampe kan brukes som lampe over spisebor lampe over stuebor lampe over kjøkkenøy eller lampe i en trappeoppgang. Den mye omtalte retro-inspirerte metall pendelen Valencia fra Belid.


Lampen er tilpasset til takkrok og den hvite kabelen er meter lang. Her får du stilfulle takpendler i ulike stiler og farger. Shop enkelt i nettbutikken!


Her finner du et stort utvalg av pendler og hengelamper fra flere kjente merker. De gir ekstra lys der du trenger det, samtidig som de setter personlig preg på rommet. Kvalitet og design Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt.


Med taklampe eller plafond får du godt lys i rommet, enten det er over spisestuen, sofakroken eller på barnerommet. Se hele utvalget av taklamper og plafonder på. Halo Design Maxi ARC takpendel er designet av Michael Waltersdorff, en vakker, tidløst takpendel i glass og sprer lyset godt i rommet og gir du e. Ypperlig for bruk med led pære i f. God og ikke minst riktig belysning er viktig i alle rom. Taklamper til spisestuen.


Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den perfekte lampen.

Gjennom årene har BALL fulgt tidenes trender, og lampen har derfor blitt produsert i de ulike tiårenes mest populære farger. Mundo takpendel fra Nordesign. Stilig interiørbelysning som gir rommet det lille ekstra. Montering inntil 20km fra nærmeste NTE Elektro avdeling. Totalleverandør av elektromateriell, LED belysning, varme, smarthus og kabel - Størst på elektromateriell til alle - Vår kompetanse, din trygghet- din sikkerhet.


Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av takpendel til lave priser. Velg blant mange takpendler i ulike farger og design utførelser. Lampene passer inn i både de klassiske, tradisjonelle og mer moderne hjem.


Derfor er det viktig at valget av taklampe er tilpasset rommets form og brukssituasjon. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig taklampe, enten det er til arbeidsrommet eller stuen. Laura Ashley sin design er tuftet på engelske tradisjoner. Dette er noe som bringes videre når det klassiske og moderne forenes, noe som gjenspeiler seg i vår belysningskolleksjon. Uansett hvilket rom du skulle ønske å ha en taklampe, lysekrone eller en pendel, så har vi utvalget i vår kolleksjon.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg