mandag 30. april 2018

Nedsenkbar ventilator

Nedsenkbar ventilator

Siemens nye prisvinnende ventilator gjør matlagingen mer sosial. Matlagingen kan dermed tilrettelegges som en sosial aktivitet hvor familie og venner enkelt kan samles – uten forstyrrelse fra en overhengende ventilator. Syns det virker som om det er lite kunnskap i det norske markedet om nedsenkbar ventilator i tillegg til at det er veldig kostbart å kjøpe i Norge. Nedsenkbar - ventilatoren synes bare når den er i bruk, og er ellers gjemt bak platetoppen.


Plassbesparende - passer perfekt bak platetoppen slik at skuffen under kan brukes helt. Fleksibel montering - forskjellige monteringsmåter tillater full utbytte av skapplass. Støysvak - viften er designet til å være spesielt stillegående. Lydnivå, plassering og design må steme overens med resten av køkkenet ditt.


Størrelsen på rommet avgjør effektkravet. Skap en fresh og innbydende stemning på kjøkkenet ditt med en AEG ventilator. Med AEG Hob2Hood teknologi kan platetoppen din aktivere og justere kraften på ventilatoren automatisk, helt avhening av hva du tilbrereder. Ventilator fra Drømmekjøkkenet. En passende ventilator eller kjøkkenvifte som det også kalles, er en viktig forutsetning for optimal fjerning av matlukt og fett på kjøkkenet.


Man må finne ut hvilken sugekapasitet man trenger for at kjøkkenviften skal fungere mest mulig effektivt. Kjøpe ny kjøkkenvifte? Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her!


Du kan velge mellom mange ulike bakgrunnslysfarger – og få en ventilator som matcher dine preferanser. Fargeutvalget kan utvides via Home Connect-appen. Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her.


Nedsenkbar ventilator

Stort utvalg og lave priser! Et rent fettfilter gir maksimal oppsugingseffekt og et renere inneklima. Spar strøm ved å bruke rett hastighet. Ved å bruke ventilatoren hver gang du lager mat forebygger du fukt- og muggdskader.


Er likevel interessert i nedsenkbar ventilator. Nå tilpasser ventilatoren din seg til smaken din. Innenfor måltilpassede produkter, er mulighetene mange.


Nedsenkbar ventilator

Vennligst send oss en målsatt tegning med ønskede tilvalg via. De innovative LED-lampene på ventilatoren over komfyrtoppen gir deg bedre oversikt når. Les mer om hvordan du velger en ventilator med riktig kapasitet.


Noe du også skal ta stilling til er støynivået til kjøkkenviften. I dag kan man få flere modeller som kjører under dB. Dette er kanskje løsningen for deg hvis du vil ha en lydsvak kjøkkenvifte.


I vårt sortiment har vi en rekke stillegående modeller. Eico kombi løsning med integrert ventilator og kokeseksjon NikolaTesla er Elicas første induksjon kokeplate med full integrert ventilasjon. Hvor bred skal en ventilator være?


Det avhenger for det første av bredden på komfyrtoppen, men også av plassen på kjøkkenet. Du bør beregne at ventilatoren skal være litt bredere enn komfyrtoppen. Det er viktig for at ventilatoren skal kunne fange opp all damp og matos og gi best mulig effekt.


Jakter på ventilator som er nedfelt i benkeplata, for å slippe å ha noe over kokeøya. Har istedenfor funnet disse her, men priser er ikke like lett og finne? Noen som aner hva slike ligger på i pris?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg