mandag 23. april 2018

Normann cph

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Finn laveste nettpris her. You will receive a confirmation e-mail and your first newsletter shortly.


Lad os holde kontakten Inspiration til indretning, nye produktlanceringer, interviews, events og meget mere - leveret lige til din inbox. Alene eller sammen i grupper.

Produktene er solgt i mer enn land over hele verden og har gjennom årene mottatt mer enn designpriser. Lampen er i aluminium. Hæng en klynge af pendler i glas eller enkelte store industrielle lamper over spisebordet for det perfekte lys, der passer til din spisestue. En skulpturel loftlampe. Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Få kunne forutsett den suksess de har oppnådd de siste årene. Enkel er ordet for Local. Den bidrar til en diskret, men koselig atmosfære i de fleste omgivelser.

Den er fin alene, på en rekke. Block Table er et bord som er blitt et design ikon allererede, og er i ferd med å bli verdig en tittel som en moderne design klassiker. Et must i entreen – skohornet som henger på plassen sin og tåler å bli brukt. Tredreiingsteknikkene som har gitt knaggen form, representerer essensen i godt håndverk, og treets struktur gir produktet et unikt uttrykk. Heng en enkelt dråpe på veggen eller legg til flere og skap ditt helt eget mønster.


Den mellomstore Shorebird er en stilisert og elegant figur i eik, inspirert av rødstilken, en spraglete vadefugl med lange bein og langt nebb. Denne flotte trefuglen er fin som dekor hvor som helst i huset - på ei hylle, på et lite bord eller kanskje i vinduskarmen. Stilig og allsidig oppbevaring for vegg, formet som en lomme i hard plast.


Oplev en verden af originale items i nutidigt design - Bestil nu og få leveret i morgen - Bliv bl. Amp-serie af enestående lamper i forskellige former og materialer, de mobile Block rulleborde og smukke vægure. Pocket Organizer kan brukes hvor som helst i huset der det trengs litt ekstra oppbevaringsplass.


Det kommer for eksempel til udtryk, når de laver en opvaskebalje i gummi eller en vase udformet som en plante. De meste populære mærkevarer til boligen. Alt i boligaccessories fra f. Vi yder nettets bedste.


Sjekk ut Normann Cph. Skohornet henges på veggen i veggfestet ved hjelp av en magnet, slik at det alltid er for hånden.

Norges førende designbutikk. Kjøp Normann Cph Knot stol sort hos designdelicatessen. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Udvalg af Normann CPH billigt online. Mange gode tilbud på kendte varer fra Normann CPH.


Vi forhandler Normann CPH i mange varianter på tilbud. Den store sofaputen er satt sammen av asymmetriske stoffbiter i en herlig blågrønn fargekombinasjon, og det grafiske og friske uttrykket liver opp ethvert hjem. Det startede som en lille indretningsbutik i København, men små tre år senere besluttede de to venner sig til at udvikle varemærket og blive designproducenter. Norm er en del af Normies familien, som består af dekorative figurer.


Normann Copenhagen vil helt enkelt udfordre designverden og de konventionelle regler, der findes der. Se hele udvalget af Normann Cph dekoration her på Livingshop. Så kan du ved at købe enkelte ting pifte dit mad-laboratorium op på en billig måde. Mormor porcelæn-serien, Krenit salat-serien og mere.


Gå på opdagelse nedenfor og bliv inspireret med køkkenartikler fra Normann Cph.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg