onsdag 18. april 2018

Kvist og sperregrunning

Finn Kvist Sperregrunning. Beste Priser På Kvist Og Sperregrunning. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Jotun Kvist og Sperrgrunn. Brukes innendørs på paneler, lister, tretak lister og annet treverk, men også på puss- og gipsflater. Egner seg godt til f. Kvist - og sperregrunn påføres 1-ganger med minst timers mellomrom (kvister bør alltid overmales ganger). Lett misfarget underlag og gulnet panel: 1-x JOTUN Kvist- og sperregrunning. Sterkt misfargede underlag og ubehandlet treverk: x JOTUN Kvist- og sperregrunning.


Gjennomslag fra underlaget kan misfarge den våte malingfilmen, men fikseres ved tørk og blør ikke igjennom neste strøk. Grunningen skal tørke min.

De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid. Kvist og sperregrunning kan brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt. Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut. Original Kvist - og Sperregrunn skal tørke minimum timer etter hvert strøk.


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. Kvistgjennomslag kan i visse tilfeller oppstå etter noe ti tross behandling. Den kan brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. Bruksområde: Alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


JOTUN KVIST- OG SPERREGRUNNING er en vanntynnet, sperrende og isolerende grunning basert på modifisert epoksyharpiks til innendørs bruk. BRUKSOMRÅDE: Alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. De skriver at på flater hvor det er fare for gjennomslag av kvist bla bla skal det brukes sperregrunn.


Det tolker jeg som at sperregrunn er like heftbar, en kan vel nesten si en får noe ekstra i forhold til heftgrunn. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Baronesse Sperregrunning.

Helmatt spesiallaget alkydbasert maling for sperring og isolering av overflater med skader fra fukt, nikotin, røyk eller sperring av kvistgjennomslag fra gran og furu. Malingen er tynnet med Isoparaffin som er svært luktsvakt. Dette gjelder alle typer maling og er ikke spesielt for Sens.


Farger og produkter som ble brukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg