onsdag 4. april 2018

Rullegardin med skinner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Små glipper vil kunne forekomme (ved ujevne vinduskarmer ol).


Duken er ikke låst til sideskinnene. Ved eventuell gjennomtrekk vil den kunne trekkes ut av sideskinnene.

Har du behov for at duken holdes på plass anbefaler vi ZIP Screens med lystett duk. Se bilder fra slik leveranse her. Eksklusivt og fargerikt design. Skreddersydd med stil. Bare fantasien setter grenser.


Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Et nytt system utviklet av Hunter-Douglas som kanskje er verdens beste rullegardin når det kommer til kvalitet, design og stabilitet. Rullegardiner gjør både jobben og ser bra ut.


Den kan leveres med toppkassett og skinner for ekstra mørklegging og betjenes med kjedetrekk, softraise eller motor.

Vi har et bredt utvalg rullegardiner med skreddersydde løsninger. Velg mellom egne tekstiler med god design og en bred fargepalett. Vi har fagfolk som har kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig.


De vil ta mål og gi deg råd om farger som passer din stue, kjøkken eller soverom. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Lystette design leveres i mange farger og mønstre, noen med refleksiv ytterside. Tekniske duker omfatter solgardiner, verosol og screen. Gardinene reguleres ved hjelp av kjedetrekk, fjærtrekk eller motor. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre.


Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger med , med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. Modeller Type - Vanlig fritthengende rullegardin.


Leveres med kjedetrekk eller fjær. Vurderer du å investere i innvendig solskjerming kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har.


Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Elektriske rullegardiner eller rullegardin med solceller betjenes med en veggbryter. Om nødvendig kan gardinen også heves og senkes manuelt med gripelisten nederst. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering.


Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg