tirsdag 3. april 2018

Bad hytte

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Finn bad hytte nå på Kensaq.

Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Bad og hytte senteret - Olav Grevstad Åsane AS innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene.


Få varene direkte sendt hjem med posten. Det er ikke så stor forskjell på et hyttebad og et vanlig bad. På hytta vil vi ha mer naturlige farger og materialer.


Men noe av det det fine på en hytte , er at badet ligger i nær kontakt med naturen. Det er to soverom og tilsammen fire soveplasser – ett rom med dobbelseng og ett med køyesenger. En vask i elvestein er på manges ønskelister.

I dette innlegget kan du se hvordan et av våre absolutte favoritt hyttebad er planlagt. Kjøkken med komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Stue og kjøkken i åpen løsning. Terrasse med utmøbler og grill.


Sengestørrelser: SoveroKøyeseng venstre side 75x2cm. Tid 1med hems er ei innholdsrik hytte med to bad , badstue og tre soverom i tillegg til hems. Hytta har et romslig kjøkken og stue med store vindusflater som slupper inn mye lys.


Hurtig Levering av kjente merkevarer til Fast Lavpris! De fleste av våre utleieenheter har eget bad. Varen må bestilles fra leverandør. Gratis frakt, rask levering og gode priser!


Vi tilbyr løsninger til hytte og fritid! Med disse toalett- og dusjløsningene får du en mer komfortabel friti selv uten innlagt strøm og vann. Skal bygge bad på en hytte som tidligere har vært soverom. Jeg lurer på den beste oppbyggingen av gulvet gitt at badet skal ha dusjkabinett og hytta brukes ikke mye.


Jeg har fjernet gulvet og felt ned mm gulspon plater av typen Ekstra for å vinne takhøyde. Gulvstenderene er stivet av så gulvet skal være solid. Fult utstyrt nyoppusset hytte med eget bad.

Siden vi skal ha dusjkabinett på hyttebadet, lurer jeg litt på hvilke krav som gjelder. Må jeg følge våtromsnormen slavisk, eller kan jeg legge tømmermanspanel. De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen.


Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være. Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster skjorta. Et soverom med familiekøyer. Hyttene har ikke egne bad , men ligger kun meter fra serviceanlegget. Disse hyttene har tre soverom og egner seg utmerket for opptil personer, i alle fall hvis noen av dem er barn.


Hyttene er svært moderne, med luftig takhøyde og store vinduer med utsikt mot Mjøsa, åpen kjøkkenløsning og lekkert bad , tv og wifi på alle hyttene. Små detaljer og justeringer gir smarte løsninger. Hytte på kvm med sengeplasser.


Men en viss kompetanse på bygg og bad kan være greit å ha når man skal bygge bad. FFV, som utsteder våtromsertifikatet skiver på sine nettsider at de etter sine reklamekampanjer har gjort undersøkelser som viser at svarer at de tror våtromsertifikatet er lovpålagt for å bygge bad og de sier seg veldig fornøyd med dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg