mandag 16. april 2018

Ventilasjonsvifte kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kjøpe ny kjøkkenvifte?


Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her!

Vi tilbyr et bredt utvalg av avtrekksvifter til bruk i boliger. Viftene har stor kapasitet og gir god avtrekk fra kjøkken , loft, våtrom og toaletter. Med avtrekksvifter fra Flexit har du mange reguleringsmuligheter for optimal drift og komfort. Dette tall multipliseres så med 10. Resultatet er den kapasitet ventilatoren minst må ha for å kunne fungere optimalt i ditt kjøkken.


Flexit utvikler, produserer og markedsfører energieffektive produkter, tjenester og løsninger for et bedre inneklima i boliger og yrkesbygg. På IKEA finner du et stort utvalg av kjøkkenvifter i mange stiler. En kjøkkenventilator bidrar til å holde kjøkkenet ditt rent og fresht.

Flexit sine produkter bidrar til ren og frisk luft innendørs. Produktene er utviklet for nordiske forhold. Vi har 6kjøkkenbutikker fordelt over hele verden, og i Danmark finner du ditt nye kjøkken i din nærmeste butikk i Hos din lokale kjøkkenforhandler har du mulighet til å oppleve utvalgte modeller og populære oppstillinger som kan gi deg inspirasjon til hvordan ditt nye kjøkken kan komme til å se ut. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Integrert kjøkkenvifte. Med en integrert kjøkkenvifte kan du selv bestemme hvordan kjøkkenviften skal se ut. Med integrerte ventilatorer kan du nemlig velge.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Når du kjøper Ventilasjon, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. NORTBERG er i dag en ledende produsent, og leverandør av alle slags eksklusive kjøkkenventilatorer til kunder fra Skandinavia og hele Europa.


Alle våre medarbeidere er. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Kjøkkenvifte volt for avtrekk av matos i hytte, campingbil, båt eller liknende sted hvor det er volt strømforsyning.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her.

Se alle våre kjøkkenvifter her! Norges rimeligste ventilasjonsfilter finner du i vår nettbutikk. Filter for boligventilasjon som tåler sammenligning på pris. Prisen på annonsen, kroner 79-, er rimeligste produket som er listet. Viftene er av høy kvalitet, driftssikre og laget for kraftig bruk.


Vanskelig teknologi det der. Jeg mener det henger sammen med at det på kjøkken er utlufting til det fri, og derfor ikke er den store anledningen for å bygge opp trykk, som tvinger fukten gjennom utettheter. På loft mot tak derimot, vil etter mitt hode være større fare for oppbygging av fukt.


Jeg er veldig nysgjerrig på hvilken løsning du har valgt, da jeg er i samme situasjon selv. Vi leverer og lagerfører alt av avtreksvifter, baderomsvifter med og uten hydrostat for fuktstyrig eller timer, gjennomføringer og ventiler for bruk i hjem. Kompakt vifte til montering i ventilasjonssystem som krever høyt trykk, sterk luftstrøm og lavt lydnivå. Tilpasset Ø1mm-kanaler. Har du ingen ventilasjonskanal, eller et kjøkken der det er vanskelig å føre ut luften?


Da er enresirkulasjonsvifte eller kullfiltervifte en bra løsning. Den fungerer slik at luften først trekkes gjennom fettfilteret, og deretter gjennom et aktivt kullfilter som fjerner lukten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg