torsdag 29. mars 2018

Grått sengeteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her! Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos.


Shopping på sitt beste!

Alltid lave priser og et stort utvalg! Sengeteppe - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Du kan raskt forandre følelsen i rommet ved å bytte ut det gamle sengeteppet med et nytt teppe i en annen farge eller materiale.


Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar.

Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Oppdater med et sengeteppe fra Linea slik at soverommet blir mer hjemmekoselig og lunt. Velg blant steinvasket, fløyelsmateriale blant mange andre ting. Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft!


Her finner du et utvalg sengetepper, både fra våre internasjonale merkevarer og Bellas Hus kolleksjon. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende. Hos Rusta finner du flere alternativ i ulike stiler, materialer og farger.


Kjøp sengeteppe hos trademax. Velkommen til varehuse. Med et sengeteppe lager du enkelt en elegant look på soverommet, samtidig som det gir et varmt og koselig inntrykk. Velg i flere ulike materialer, farger. Stort utvalg sengetepper til enkeltseng og dobbeltseng.


Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet.


Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg.

Quiltet sengeteppe i vasket kvalitet med myk, matt overflate og broderte prikker på begge sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg