mandag 5. mars 2018

Solfilm bil pris

Solskjerming til bilvindu. Finn den perfekte bilferie med halvpensjon. Super pris , det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Vi har lang erfaring og bruker kun solfilm av beste kvalitet. Ta kontakt med oss i dag!

NOK på noen kjøretøy. I henhold til norsk lovgivning er det ikke tillat med solfilm på dørruter foran B-stolpen. Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter. Vår specialitet är montering av solskyddsfilm på bilar och fastigheter. Gir et stiligere utseende og bedre klima i bilen , Filmen tar bort av UV-strålene, noe som beskytter bilens interiør mot bleking og misfarging.


Monteres for å minske innsyn og dempe sollys. I tillegg reflekterer den bort ca. Leveres komplett med monteringsanvisning, gumminal og kniv.

Vi utfører profesjonell montering av solfilm til konkurransedyktige priser lokalt i Drammen. Vi har alltid alle styrker (graderinger) på lager. Jämfört med solfilm är solarplexius betydligt enklare att montera och resultatet blir alltid. Solfilm fra Sun-Gar Sun-Tek og 3M. Noen som har peiling på hva prisen ligger på sånn ca for montering av solfilm på bil.


Det gjelder flerbruksbil m noe større vinduer enn vanlig stasjonsvogn. Og det gjelder de to bakerste vinduer på begge sider, samt baklukevinduet. Hva anbefales av prosent mørkhet på solfilmen.


Du kan få monteret solfilm i din bil hos et billigt hobby værksteder, som også har billig solfilm , og som ikke koster mere end 6kr. Du kan også få monteret professionel solfilm kvalitet af en professionel montør, på et godt og anerkendt værksted i. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vi monterar solfilm och säkerhetsfilm av högsta kvalitet på alla typer av fastigheter och fordon. Specialister på solfilm till bil.


Solarplexius är ett system för solskydd i bilar och andra fordon. Färdigskuren solfilm bil - Strålkastarfilm - Skyddsfilm - Kolfiberfilm - Tonade bilrutor - Olika toningsgrader, köpa solfilm hos oss, lägst pris i hela Sverige! Ved montering av solfilm demonterer vi alle bevegelige ruter slik at solfilmen når alle glassets ytterpunkter.


Endene blir slipt slik at det ikke blir mulig å se eller føle at det er solfilm på glasset.

Garantien på proffesjonelt montert solfilm gjelder hvis solfilmen deler seg, sprekker, limet løsner, de-lamineres eller av metalliseres. Vi utfører alt innenfor profesjonell bilpleie og har mange års erfaring og et mål om å alltid få det beste resultatet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg