fredag 9. mars 2018

Maling til fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her.

Til vegger kan du bruke en sterk gulvmaling, men til gulv som utsettes for mye vann, vil jeg anbefale en to-komponent epoksymaling, sier Røneid. Gulvmaling har god vedheft og trenger normalt ikke grunning for å feste til fliser. Til enkelte spraymalinger anbefales først å påføre en grunning fra samme produktserie. Maling sitter ikke på fliser i veldig mange år, særlig ikke flisene som du går på eller de som utsettes for annen slitasje.


Se på maling av fliser som en enkel og rimelig måte å fornye dem på, for en periode – for eksempel mens dere venter på en større oppussing. Fra Nordsjö tilbyr vi Professional Traditional Metal Paint som er en rustbeskyttende maling til jern, stål og metall. Malingen egner seg til påføring av større overflater.

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre. Så skal der males med lakmalingen. Mal først kanter med penselen du også brugte til grunderen. Mal efterfølgende de store flader med den glatte valse. Lad det tørre timer.


Slib let overfladen med korn 1sandpapir, for at fjerne evt. Indretningsekspert Camilla Høeg Gade viser, hvordan du ved at male kan opfriske dine gamle fliser. Mal to-tre strøk til du får ønsket effekt. En god løsning kan være å legge nye fliser på gulvet, siden det er større slitasje på gulvet enn på veggene. Men det er også mulig å male gulvflisene hvis du ønsker det.


Slik maler du gulvfliser: Bruk samme oppskrift som over, men velg en slitesterk maling egnet for gulvfliser. Velger du maling på baderomsveggen, er du garantert et ”levende” rom – hvor du kan endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Nytt bad på 12 til en rimelig penge – akkurat slik vi drømmer om! Maling af fliser Er du blevet træt af de gamle fliser , er der heldigvis råd at hente.


Det er nemlig muligt at male fliserne, med et ganske udmærket resultat.

Her kan du på de næste sider se hvordan man kan male fliser trin for trin. Dette gir spennende muligheter også på baderom, benkeplate, spisebord og sittebenker. Flaten som skal males må være fri for løse partikler og sugende underlag primes med fasadeprimer.


Bland 1L rent vann til et spann på 2kg. Til slutt kan du gå over med maling , hvor du nærmest kan velge hva du vil. Men siden det er våtrom, anbefales det våtromsmaling. Forhør deg også gjerne i butikken.


For eksempel på fliser som er høyglans, blanke og glatte, kan det i enkelte tilfeller være lurt å slipe dem matte, tipser Bryng. Når flisene er ferdig pusset, og alt støv er fjernet, er underlaget klart for overmaling. Bruk gjerne en sterk gulvmaling eller en spraymaling.


Prisen inkluderer maling , baderomsbenk med maling , speil, vask og plankene mot veggen. Plankene mot veggen er funnet på en gammel låve, vasken og skapet er kjøpt brukt og speilet er fra Fretex. Epoxymaling er kun til innendørs bruk, ettersom UV-stråler kan bryte ned den ellers så solide malingen.


Det er litt dyrere enn annen gulvmaling, men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver.


Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Mer om vilkårene her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg