tirsdag 6. mars 2018

Hvit ramme

Fraktfritt over 5kr. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett.


Plexi gir lette og uknuselige bilder.

Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. En fin hvit ramme for alle. Gode priser - Enormt utvalg - Kjapp levering - Personlig service - Shop online nå!


Linda Hvit er en klassisk ramme som passer til det meste. BIlderammen er enkel, men har en fin vri ved at listen skråer inn mot bildet. Slik får bildet ekstra oppmerksomhet og rammen blir noe mer spennende. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Treramme Saldo Hvit er en flott hvitmalt treramme, som passer godt til deg som er på jakt etter en enkel ramme til chabby chic eller country stilen.


Vis kun netthandelsvarer.

På grunn av sin malte hvite overflate med sjatteringer anbefales ikke denne rammen å brukes til bilder med helt hvite bakgrunner. Always kiss me goodnight ,40xhvit ramme. Bare en dame som har valgt å følge hjertet, 40xhvit ramme. Vi har lagret produktene, slik at det blir enkelt for deg å finne dem igjen.


Se lagerbeholdning i butikk Kampanjen er gyldig til og med: 14. Legg i kurv Legg i kurv. Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Ramme OSCAR 30x40cm hvit.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. KAMPANJE – BEGRENSET ANTALL. En meget flott og plasseringsvennlig elektrisk peis. Den kan brukes som et møbel i et miljø, samt at den i tillegg er en god varmekilde på kalde høst- og vinterkvelder. En av våre bestselgere.


Syrefritt passepartout. Ta vare på de gode minnene! Gi de gamle og nye bildene nytt liv i helt ny innramming. Flott peisovn med sort innsats, hvit MDF ramme , termostat og fjernkontroll.


Sprutdeksel, ramme med låsbar dør, gjennomføringer, holdere til fordelere, avløpsbend med siklemikk, monteringsveiledning og merkesystem følger skapet, og leveres på ett varenummer.

Disse skapene kan også benyttes som fordelerskap til radiatoranlegg med JRG Sanipex Calor. All oppmerksomhet rettes mot bildet, med denne enkle klassiske foto rammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg