fredag 16. mars 2018

Utendørs lyslenke

Gi kveldene er koselig belysning med lyslenke. Et drivhus, mange muligheter! Lyslenker og lysslynger på nettet! Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Utendørs lyslenke , LED-filament-mignonpærer lys.


Utendørs lyslenke

Leveringstid: På lager. Smart LED-lysforheng Twinkly for app, RGB. Lys opp hjemmet med en lyslenke. Pynt hjemmet ditt ute eller inne med dekorativ belysning! Vi har flotte lysslynger til både utendørs og innendørs bruk.


Enten du er på jakt etter en klassisk lysslynge med mange, små lyspærer eller en trendy lysslynge med store lyspærer, har vi noe for deg. Legg til huskeliste Sett som favoritt. Egner seg selvsagt rundt juletider men brukes også resten av året. Batteridrevet, bruker “vanlige” AA-batterier så du trenger ikke strekke kabel.


Slyngen kan brukes både innen- og utendørs og består av ikke utskiftbare LED-lyskilder som lyser med et behagelig, varmhvitt lys. Med tidsurfunksjonen aktivert lyser slyngen timer før den slukkes i timer, og takket være en strømbesparende enhet kan diodene lyse i intervaller på opptil dager. Flere og flere pynter med julebelysning ute. Det er ikke lenger uvanlig å se husfasader, garasjer, busker og trær blinke i desembermørket.


Noen begrenser seg til et diskret lysskilt på døren eller en enkel lyslenke rundt rekkverket på balkongen mens andre forvandler hus og hage til en eneste stor lysfestival. For noen tar selvsagt dette med utendørs belysning svært langt, og går inn i rene konkurranser med naboene. Selvsagt er det ikke grenser for hva du kan få til når det gjelder utvendig, lysmessig dekorasjon.


Utendørs lyslenke

Men vær da også klar over at det absolutt ikke skal så mye til som det enkelte tror. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!


Lysslynger, solcellelamper og annen belysning for utendørs bruk. Disse lyslenkene fra KONSTSMIDE har føket ut av butikken i hele sommer. Umåtelig populære lyslenker til å henge i partytelt, inngangsparti, som dekor i interiør, til hageparty, til utendørs bryllup og andre tilstelninger. Det som gjør dem helt unike, er at de kan brukes både innendørs og utendørs.


Utendørs lyslenke

Dekorer utemiljøet med lysslynger. Få den finest dekorerte fasaden i nabolaget. Vi har mange forskjellige varianter og noe for enhver smak. Skap hyggelig stemning med en utendørs lysslynge.


Vår, sommer og tidlig høst er tid vi gjerne utnytter så mye som mulig, og ved å bruke lysslynge utendørs kan du optimalisere den visuelle stemningen maksimalt. Det er en del ting en skal tenke på når man skal planlegge hagebelysning. God hagebelysning har som regel to funksjoner. Er du på utkikk etter utendørs julebelysning og dekor?


Da har du kommet riktig sted! Her finner du alt fra juletrær og girlandere med belysning til slynger og lykter. Hva med en lyslenke til treet i hagen, eller stemningsskapende figurer til å sette i snøen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg