onsdag 14. mars 2018

Solfilm

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Søk etter solfilm på den nye KensaQ. Varmeavvisende solfilm som reflekterer bort opptil av varmen fra solen og avviser skadelig UV-stråling.


Holder bilen kjølig om sommeren og varm om vinteren.

Perfekt for stasjonsvogn og for hundeeiere. Filmen bidrar også til at man sparer drivstoff, fordi AC-en ikke trenger jobbe like hardt om sommeren. Ripefast metallisert flerlagsfilm. Ta vare på bilen din! Mot uønsket lys, varme og innsyn.


Beskytter mot innbrudd og personskade. Vi kan utføre jobben enten på verkstedet hos oss eller ute på lokasjon hos kunde. Våre medarbeidere har lang erfaring og vi benytter kun de beste produktene på markedet.


Solarplexius är ett system för solskydd i bilar och andra fordon.

Jämfört med solfilm är solarplexius betydligt enklare att montera och resultatet blir alltid. Vi utfører også montering av solfilm og annen type solskjerming på privat bolig og næringsbygg. Det finnes mange typer solskerminger, ta kontakt for en befaring så finner vi ut hva som passer best. Solfilm eller annen solskjerming på bygg! Solskjerming er bra for miljøet da man kan redusere bruk av aircondition.


Monterer du solfilm på bilvinduene får du en splintbeskyttende effekt om uhellet først er ute. Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter. Profesjonelt solfilm fra suntek på alt av kjøretøy. We offer all types of services and repair for your automobiles. Samtidig blokkerer ikke solskjermings-filmen for utsikten din, som med en persienne eller tette gardiner.


Populære solfilm fra SolarGard. Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har. Den er også veldig slitesterk. Montering av solfilm tar vanligvis fra 1-timer, dette kan variere fra biltyper og antall ruter som skal ha solfilm.


Black Diamond Foliering Studio holder til i Oslo. Vi har god erfaring med solfilm , lakkbeskyttelsesfilm, foliering, bilstyling (m.m.) på biler som Tesla Model S, X. Ved montering av solfilm demonterer vi alle bevegelige ruter slik at solfilmen når alle glassets ytterpunkter. Endene blir slipt slik at det ikke blir mulig å se eller føle at det er solfilm på glasset.


Garantien på proffesjonelt montert solfilm gjelder hvis solfilmen deler seg, sprekker, limet løsner, de-lamineres eller av metalliseres.

Vi i Foliebutikken er opptatt av å levere markedets beste solfilm , og ønsker at du skal finne det rette til ditt kjøretøy. Ta kontakt med oss i Foliebutikken i dag! Hva er solfilm og hvorfor bruke det? Gjør det selv løsning på et ellers dyrt produkt.


Spar tusenvis på solskjerming. Biltema har en solfilm som er gjenbrukbar. Vet noen av de proffe solfilmene (eller hvertfall limet) nesten må skrapes av etter at de har blitt løst opp med noe. Den tykke fra Biltea er bare å dra rett av.


Om vinteren er filmen også svært gunstig, fordi den hindrer varmen å slippe ut gjennom vindusflatene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg