fredag 2. mars 2018

Sandnes markise og persienne

Vi har stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser til konkurransedyktige priser. Alltid tilgjengelig på tlf og nett. Kjøp online og spar penger. Lamellerne kan drejes 1grader og trækkes helt eller delvist op. Vi har blant annet følgende produkter: ScreenZIP, Lamellgardiner, Persienner, Rullegardiner, Markiser og Plissègardiner.


Sandnes Markise levere det meste innen innvendig og utvendig solskjerming.

Vi er godkjent mesterbedrift samt autorisert solskjermingstekniker. Stavanger Markise og Persiennefabrikk har i mange generasjoner levert forskjellige typer solskjerming av høy kvalitet. Vi har kompetanse både innen innvendig og utvendig solskjerming, og har et meget godt utvalg innen blant annet plisségardiner, markiser og screenmarkiser for tøffe rogalandsforhold.


Navnet persienne kom ifra oppdageren Marco Polo som angivelig tok den til Europa i det 13. Design persiennen etter din interiørstil, og velg lamelldybde etter hvordan persiennen skal monteres. Madla Persienne - og Markisefabrikk AS fra , Rogaland. Bedriftsveien Sandnes.


Innflyttingen på Øster Hus Arena blir på mange måter starten på et nytt kapittel i Sandnes Ulfs historie.

Her skal vi levere solskjerming til kontorer, VIP-områder, møterom, og andre plasser der hvor det er behov. Del med venner og bekjente. Innovative og patenterte løsninger gir et minimalistisk og stilrent skandinavisk uttrykk. Kontinuerlig produktutvikling gjør at våre markiser i dag kombinerer krav til design og utseende med en kvalitet tvers igjennom.


Materialbruken er utmerket og dukspenn, som igjen gir en lun og bekymringsfri uteplass til glede for både liten og stor. Din lokale leverandør av solskjerming og mørklegging til privat - og bedriftsmarkedet. Vi prosjekterer, måler og installererer. I over år har vi levert skreddersydde løsninger til privat- og bedriftsmarkedet i Sandnes og omegn. Vi har håndplukket de beste produktene når det kommer til design og funksjon, slik at du som kunde kan føle deg trygg på kvalitet og levetid når du handler hos oss.


Vi garanterer service og rask levering til konkurransedyktige priser. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Markise Sandnes - balkongskjerming, garasjeporter, persienneforhandlere, lameller, solavskjerming, markiseduk, markiseforhandlere, fasademarkiser, gardiner, persienne.


Markiser Sandnes - balkongskjerming, garasjeporter, persienneforhandlere,. Vi gleder oss enormt til å få vist frem våre fantastiske produkter på denne arenaen. Kan også melde at vi går inn som samarbeidsparter.

Vi leverer både innvendig og utvendig solskjerming, og har stort fokus på markiser, plisségardiner og screenmarkiser. Vi holder til på Åsen i Stavanger, og leverer daglig solskjerming i Sandnes , Sola og omegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg