tirsdag 27. mars 2018

Planlegg kjøkken

Sjekk ut planlegg kjøkken. Med et tegneprogram blir det lettere for deg å lage akkurat det kjøkkenet du alltid har drømt om. Planlegg ditt kjøkken. Så morsomt at du skal sette i gang med renovering av kjøkkenet ditt. Eller kanskje er det et nybygg og du har frie hender til å gjøre hva du vil?


Med riktig informasjon og riktig planlegging kommer dette til å gå så bra som bare det!

Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA. Innred kjøkkenet etter dine ønsker og behov Når du har tegnet kjøkkenet ditt setter du inn kjøkkenskap, benkeplate og tilbehør fra vår katalog slik at du får kjøkkenet akkurat slik du selv ønsker det. Krydre tegningen med interiør som spisebor hyller og tepper for å gjøre tegningen enda mer personlig. Opprett en profil med brukernavn og passord i tegneprogrammet.


Legg inn målene på rommet ditt. Målene må være i millimeter. Husk å lagre tegningen. Jeg, for eksempel, forhandler det italienske kjøkkenet Modulnova, som er det flotteste livsstilkonseptet jeg vet.


Med materialer som sement og sten, med stående panel i hele innredningen, gjerne kombinert med lakk og glass, eller med rimeligere materialer som laminat og melamin, blir kjøkkenet et møbel og ikke bare et kjøkken , sier.

Når du skal ha nytt kjøkken , er det slik at jo mer du har tenkt over ønskene og behovene dine, desto bedre blir resultatet. Får at du skal få det perfekte resultatet har vi laget en sjekkliste for kjøkkenet , som kan hjelpe deg med forberedelsene. Når en av våre kjøkkendesignere har bestilt ditt kjøkken bygges det på vår fabrikk i Eggedal.


Vi skreddersyr våre kjøkken etter kundens behov og ønsker og gir da alle sjansen til å få et personlig kjøkken. Et kjøkken fra Sigdal monteres og kontrolleres av vår fabrikk i Eggedal. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.


Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Let etter inspirasjonsbilder og lag et moodboard med dem. La det være utgangspunktet når du gjør dine valg, og husk å holde alt i samme stil!


Det er vel tydelig sagt? Den mest vanlige løsningen. Krever litt plass (mog mer). Egner seg godt til åpne eller halvåpne kjøkken.

Du får nemlig anledning til å lage en spisekrok ved å sette et bord ved den umøbelerte veggen. Sett gjerne bordet ved et takhøyt vindu eller en verandadør, for å utnytte dagslyset best mulig. Kjøkkeninnredningen skal oppfylle en del funksjonelle krav, samtidig som man forsøker å skape et hyggelig oppholdsrom. Kjøkkenet kommer fra Sentens og er å få kjøpt i Electrolux Home-butikkene. Tanken var at man skulle kunne gjøre endringer på kjøkkenet ved hjelp av beskjedne virkemidler, sier Diana, som bor i huset med mann og to barn.


La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Kjøkkenøy og integrerte løsninger gir pusterom på kjøkkenet. På utkikk etter mer inspirasjon?


Se på nett eller bestill Sigdal-katalogen her. Selv om kjøkkenet skal se bra ut, må du ikke glemme at det også skal ha en praktisk funksjon. Satsingen økes fremover og kjeden regner seg som en konkurrent til Ikea. Nordendahl anbefaler at arbeidsområdet mellom komfyr og oppvaskbenk bør være minst centimeter langt, men gjerne 1hvis du har plass. Ikke alle maskiner trenger å stå fremme.


Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg