onsdag 7. mars 2018

Kvistlakk utendørs

Kvistlakk utendørs

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!


Bruk av kvistlakk utvendig har med andre ord liten hensikt, da kvae og harpiks ofte vil trenge seg gjennom uansett. Så har du planer om å male ute, kan du droppe å gå over med kvistlakk , og dermed spare deg for unødvendig jobb. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett.


Vannbasert kvistlakk som reduserer misfarging og etterfølgende gjennomslag. For bruk på kvister og ubehandlet tre innen- og utendørs. Kan brukes på tidligere malte underlag.


Kvistlakk utendørs

Selv om man bruker kvistlakk , kan man dessverre aldri være 1 gardert mot gjennomblødninger. Imidlertid vil riktig bruk av kvistlakk redusere faren for misfarging betraktelig. Selv om treverket er gammelt, skal det svært mange år til før kvaelommene er utblødd. Jotun Kvist- og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning.


VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte. Anbefales også som grunning før man. Har du veldig grov kvist eller helt ny panel ville jeg kanskje spandert å gå over de groveste kvistene med strøk kvistlakk før du går på med kvist og sperregrunn.


Du kan fint ta kvistlakk utenpå den gamle malingen. Mange tror at det kun er på nye panelvegger det må påføres kvistlakk før maling. Kvistlakk er like viktig uansett hvor gammel veggen er. Blir verre med tiden. Dropper du kvistlakken, vil kvaen og harpiksen i treverket kunne slå seg gjennom malingen og lage skjemmende.


En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Transparent kvistlakk til innendørs bruk! Hard Heads vannbaserte kvistlakk anbefales til bruk på ubehandlet tre innendørs. Lakken er luktsvak og fargeløs.


Reduserer risikoen for misfarging og påfølgende synlighet. Nå får du grunning og kvistlakk i ett. Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett. Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut.


JOTUN KVIST- OG SPERREGRUNNING er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Når det gjelder kvistlakk og sperregrunn er det mye forskjellig her. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. Dersom man ønsker å bruke kvistlakk skal dette legges to strøk og et strøk vanlig grunning for treverk.


Kvistlakk utendørs

Bruker man en sperregrunn, som er en grunning med sperrende effekt, skal denne legges to gode strøk for toppstrøk. Det er viktig å være oppmerksom på at det finnes ingen behandling av kvister i dag som kan garantere mot kvistgjennomslag i evig tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg