fredag 23. mars 2018

Interiørkonsulent pris

Vi hjelper deg å gjøre boligen delikat og innbydende slik at den kan vises fra sin beste side. Boligstyling gir både raskere salg og høyere pris da det appellerer til en større gruppe av potensielle kjøpere. Skal du pusse opp eller trenger rådgivning og hjelp til innredning?


Spørsmålene og valgene blir fort mange. Noen ganger er det nok å ommøblere, og legge til mer belysning, eller bare oppdatere med nye møbler. En interiørkonsulent må ha sans for form og farger.

Det er hard konkurranse i denne bransjen, så stå-på-vilje og evne til å markedsføre deg selv er viktig. I tillegg må du ha evne til å se kundens behov, og utvikle løsninger som samsvarer med behovene. Hvor mye koster det å bruke interiørarkitekt? Vi supplerer så med varer fra eget lager, som tekstiler, belysning og dekor. Her suppleres ingen store møbler.


Ved delstyling gjelder alltid egne priser. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Noen boliger mangler kun planter og det lille ekstra mens andre mangler stort sett alt.

Prisen øker etter antall rom og størrelse på bolig, men også etter hvor mye du har fra før og hva som mangler. Paradis interiørarkitekter skaper vakre og funksjonelle interiørløsninger for din bolig eller bedrift. Første møte er gratis, ta kontakt og avtal tid i dag.


Konsultasjon i butikk. Utover dette tidsintervallet er prisen 1. I tillegg til private hjem, har jeg gjennom flere år hatt oppdrag hvor jeg har jobbet med å planlegge det offentlige rom. Kontorer, sosiale soner og møterom er eksempler. Interiørkonsultasjon hjemme. Dette er en fin løsning for deg som har et flott hjem, men trenger litt hjelp for å komme i mål.


Boligstyling handler om å få frem det helt unike med hver bolig og de kvalitetene den har. Pris oppgis etter befaring. Boligstyling er derfor ett effektivt virkemiddel for å skape større interesse for boligprosjektet og vil påvirke både omsetningshastighet og pris ! Som interiørkonsulent gjennomgår vi boligen sammen med deg og noterer hva som eventuelt bør fjernes, legges til og byttes ut. Vi tilbyr alt fra delstyling til full styling. Vi foreslår også gjerne lett oppussing der vi ser det kan være nødvendig.


Etter befaring mottar du en detaljert rapport med våre anbefalinger, normalt innen 1-virkedager. Jeg arbeider med innredning for private hjem, hytter og offentlig miljø som restaurant, kafé, kontor, butikk og hotell. Med kreative forslag.

Jeg har veldig lyst til å bli interiørkonsulent , og synes nki virker helt perfekt. Men så har jeg hørt av ganske mange at en utdannelse ved nki ikke er like bra som annen utdannelse og at det er få som får seg jobb etter et nki studie. Er det noen som har andre positive erfaringer?


Ramsøskar leverer interiørløsninger innen kontor, hotell, restaurant og bolig. UTARBEIDELSE AV PLANLØSNING MED INNREDNINGSPLAN. Jeg utarbeider planløsning av enkelte rom eller hel bolig. Jeg kan tegne kjøkken, bad og garderobeløsninger samt hente inn tilbud fra leverandørene som ønskes.


Nedenfor finner du prisoversikt og timepris for de mest vanlige snekkerarbeidene i Oslo. Det er viktig å huske at prisene oppgitte i denne artikkelen kun er veiledende. Deilig å vite at dere tar arbeidet så seriøst, leverer i tid og er fullt å stole på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg