torsdag 22. mars 2018

String hyllesystem

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! En designklassiker går som kjent aldri av moten! Enkel, praktisk og lett å montere.


Det fleksible hyllesystemet kan velges i ferdige systemer eller selv settes sammen fra vårt store utvalg av størrelser og farger.

Hyllesystemet er tilgjengelig i forskjellige farger. Systemet gir deg mulighet til å sette ditt eget personlige preg på veggene. Du kan velge mellom ferdige POCKET-hyller og komplette oppsatte systemer, eller selv tegne ditt eget system. Enten du har stor eller liten plass, har vi et stort utvalg hyllesystemer i forskjellige størrelser, materialer og uttrykk.


Finn oppbevaringen for deg på IKEA. Denne pocketversjonen er en perfekt oppbevaring for pocketbøker, cd-er eller dvd-er. Toch voor de meeste mensen vaak kalligrafie schilderijen te versieren de muren.


Den er enkel å montere og hyllene kan med letthet flyttes.

Bøkene holdes på plass av gavlene. Behøves det mer hylleplass er det bare å supplere med en gavel og noen hyller. At det er tidløst og fleksibelt, gjør det til en livslang investering som vokser med deg.


Dette er det mest populære produktet i kategorien Hyller med en gjennomsnittlig vurdering på 4. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Mål: BxDxH: 78x30x42cm Farger. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. String System er enkelt å sette sammen. Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen!


Vi har komplette vegghyller og også sparate hylleknekter og hylleplater. Bestill en ny hylle hjem på IKEA. Må forhåndsbestilles. Mål på en pocket hylle: Lengde: 60cm.


Med sin tidløsne desgin går den aldri av mote! Vi liker å gjøre det enkelt - lag din egen hylle system her! Med få elementer kan man bygge de mest fleksible oppbevarings-møblene man kan tenke seg.


Vegghengte gavler og fleksible hyller, skrivebordsplater, skap og skuffer.

Flere materialer og farger. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Kjøp på nett eller i butikk. Tegn din oppbevaringsløsning, garderobe og måltilpassede skyvedører i 3D. Angi målene på rommet ditt og planlegg en løsning som passer perfekt hjemme hos deg.


En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg