tirsdag 20. mars 2018

Elektriske persienner utvendig

Smarte elektriske persienner , med enkel plug-in installasjon. Stort antall kvalitetskolleksjoner. Komplett innvendig sortiment. Velg riktig gardin i tre steg. Få inspirasjon og se filmklipp.


Profesjonell veiledning.

Forhandlere over hele landet. Gardiner til et Smart Home. Styr med app eller fjernkontroll. Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Søk etter elektriske persienner utvendig på den nye KensaQ.


Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Utvendige persienner bidrar til både behagelig temperatur og mykt dagslys i rommet innenfor.


Dette er løsningen innen solskjerming med lavest varmeinnslipp av de alle.

For montering av Cpersienner , se monteringsanvisning her. Utvendig persienne av typen Zer identisk Cmed unntak av formen på lamellene. Zlamellene har av navnet en Z-lignende form, og er 90mm dype.


Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennene i stedet for vinduene, og sørger for at varmen forblir ute. Alle våre utvendige persienner produseres av den tradisjonsrike Norske fabrikken Omega Industrier AS under strenge kvalitetskrav og leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (år). Hva er egentlig utvendige persienner ? Mange er kanskje fra før av kjent med innvendige persienner av tre, og det er samme prinsippet som brukes utvendig. Her er det altså en serie tverrliggende lameller, men som regel i aluminium, montert sammen med snorer og festeanordninger.


Lamellene henger over hverandre som en gardin. Installer innvendig solskjerming for å styre dem med en fjernkontroll, eller til og med en solsensor for å automatisere bevegelsen. Skap din egen atmosfære med. Du kan selv justere persiennen og velge hvor mye lys som skal komme inn på rommet.


Med vårt utvalg av innvendige persienner kan du velge den stilen og fargene du selv ønsker. Se vårt galleri for inspirasjon. Persienner – innvendig. Den gir et luftig inntrykk med mm brede, valsede lameller.


Dette er en solid utvendig persienne med lang levetid og lite vedlikehold. Fasadepersienner stopper solstrålingen og holder effektivt varmen ute.

Våre persienner er norskprodusert og tåler nordisk klima. Ved “riktig” vinkling av lamellene hindres innsyn. Kan sammenkobles på én motor inn til m2. De er lette å integrere i byggets fasade og når de ikke er i bruk er de skjult i kassetter som kan tilpasses byggets farge. Dermed blir de en naturlig og nøytral del av fasaden.


Se pris og bestill robuste utvendige persienner fra vår nettbutikk. Hent fra lager (i Fredrikstad) eller bestill levert hjem. Merk at du alltid bestiller på totale yttermål. Har sett litt på utvendige persienner og zip-screens, og kunne tenkt oss dette på de fleste vinduene.


ALFA Solskjerming holder til i Rosenkrantzgt. Her har vi butikk, produksjon og verksted. Vi har en stor interiørutstilling. Plissègardiner, lamellgardiner, innvendige persienner , utvendige persienner , rullegardiner etc.


Hvis det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt, enten på telefon eller via kontakskjemaet. Motorene er skjult i gardinsystemet, og er overhodet ikke synlig. Dine motoriserte persienner og gardiner er komplette når de utstyrt med motor, strømtilførsel og fjernkontroll. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen.


De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg