torsdag 15. mars 2018

Hvit løper

Romantisk, men enkel nok til å passe de fleste stiler. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Løper Hvit er en lang, lekker hvit matte på en rull.


Denne matten kan du bruke både innen- og utendørs. Dessuten har den en dobbelsidig teip på undersiden, slik at den ligger stille der du vil ha den.

Uansett om det er til hverdag eller fest er en løper en flott måte å gjøre spisestuen enda mer imøtekommende og trivelig. Løpere skaper et flott uttrykk samtidig som det beskytter bordet. Hos oss finner du bordduk og løpere i alle mulige farger. Mange av våre tekstilprodukter kommer fra Himla, et varemerke som designer sine tekstiler slik at de enkelt kan mikses og matches med hverandre, uansett farge eller modell. I jobbsammenheng trengte vi lilla løper og jeg kjøpte inn hos Teppeabo.


Tror jeg kjøpte meter i bredde 130cm, ble ca 500. Helt supert til bruk som løper.

Ser du kan få denne i hvit , har vært inne på samme ide selv, rød løper er ikke helt meg. Håper det var til hjelp. Stort utvalg bordløpere. Flere størrelser, materialer, farger, mønster og design. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


En stilig løper er en enkel og elegant måte å pynte opp bordet. Rull den ut langs midten av bordet og alt er klart for et hyggelig og vakkert måltid. Bruk den alene, eller legg en fargeglad løper med fint mønster på en hvit duk for å skape spennende kontraster.


En løper til bordet er den perfekte prikken over i-en, både til hverdag og fest. En fargerik bordløper gjør seg godt på en mørk eller lys duk og skaper et fargerikt uttrykk på bordet eller spisebordet. Finn dine favoritter!


Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Hva skjuler seg bak trenden?


Rask levering, ferdig tollet. Levering på 3-arbeidsdager.

Løper i mønstertrykt halvpanama med sjarmerende julemønster. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon.


I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og spisestuen din. Gjør bordet ditt litt finere til middagsselskapet med innbydende bordløpere og bordbrikker. Pynt med bordløpere for en enkel forandring som gjør dekkingen ekstra luksuriøs. Kombinasjonen med en hvit duk og en fargeglad bordløper er like pen som den er enkel å gjøre og er noe vi anbefaler når du inviterer til fest.


Ruugs har på kort tid blitt en av Nordens største teppebutikker på nettet. Vi selger tepper på nett med hurtig hjemlevering over hele Norden. Hvite løver er ikke albinoer, men har redusert (leucistisk) pigment grunnet et recessivt gen. Den har tydelig pigment i øynene, potene samt leppene.


Det leucistiske trekket beror på en mutasjon som blokkerer pigmentoppsamlingen langs hårstammen og reduserer det til hårtuppene. Halen er lang og fungerer som styrestang når dyret løper eller hopper. Hodet er rundt og er utstyrt med svært kraftige kjever og forholdsvis små runde ører.


Baksiden av ørene er sorte og har en hvit flekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg