onsdag 14. mars 2018

Trebitt naturgrå

Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Finn terrassebeisfargen som harmonerer med huset, omkringliggende landskap og natur. TREBITT Terrassebeis er tilgjengelig i en rekke farger, spesielt utviklet med tanke på å skape helhet og harmoni i uterommet.


De nyeste beistypene finnes i mange farger, så bruk tid på å velge riktig. Har du en kald farge på huset, som for eksempel en kjølig grå farge, bør du også velge en grånyanse på terrassen, som f. Når du skal gjøre gode fargevalg for terrassen, er det et godt tips å ta utgangspunkt i farger som passer til hovedfargen på huset eller hytta.

Vurder også hvilken farge som harmonerer best med arkitekturen og omgivelsene. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø.


Kledningen beskytter huset. I fjor bestemte vi oss for å gjøre noe med det. Butinox beskytter kledningen. Det ble utrolig fint!


Her liker jeg også godt den fine leveggen som er bygget opp i bakgrunnen, den skrå kanten gjør utrykket hakket mer interessant. Serien Bogani fra norske Slettvoll er enkel, men samtidig litt luksuriøs.

Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut.


Vi er selv veldig fornøyd og vi har fått masse positive tilbakemeldinger. Vurderer du ny farge på huset eller hytta? Hva er smart å tenke på, hva skal du ta hensyn til og hvordan oppleves fargene. Har hørt at hvis man beiser den så vil det flasse av igjen, men er jo. Recent medias tagged with naturgrå from real instagram users and share them.


Trappa på det nye inngangspartiet derimot, – den har stått ubehandlet et år og skriker nå etter verdens beste terrassebeis – JOTUN TREBITT. Anvend den på trykimprægneret træ, tømmer og nyt træværk eller tidligere olielaseret træværk. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til. Jotun har gjort det let at passe godt på træværket. Den gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning.


Anbefales på terrassegulv, trapper, hagemøbler o. Trebitt Terrassebeis. Konsistensen gjør påføringen enkel, uten sprut og søl. Vi påfører med rulle, for så å gå over med pensel etterpå (jevner ut og fyller på der det trengs).


Fargen er perfekt egentlig,.

Shimemrgrå er litt kjøligere grå mens Naturgrå er hakket mer gyllen. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Husk at alle farger virker lysere på store flater, spesielt ute i dagslys. Flere beboere har uttrykt ønske om å beise terrassene sine som originalt er utført i trykkimpregnert furu. For terrasser på markplan, 1. Alternativ beis må bekostes av den enkelte.


Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Luktfri og hurtigtørkende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg