onsdag 21. mars 2018

Plissegardiner kid

Billigste på det norske markedet. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Stoffkvaliteten velges under Farge og er merket Honeycomb. Enkel montering av våre plisségardiner.


Du kan også velge å henge plisségardinen utenpå eller inni vinduskarmen. Plisségardiner fra Kid er enkle å montere, og kan festes både i tak og på vegg. Det avhenger litt av type vindu og hvor stor vinduskarmen er. Kid har plisségardiner uten snortrekk og med snortrekk. Se monteringsfilm - hvordan monterer oppned plisségardiner.


Vakre og praktiske plissegardiner Hos JYSK har vi et stort utvalg av vanlige og up and down plissegardiner. Plissegardiner up and down har egne tekstilgrupper for glassnær montering. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy.


Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning. En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør.


Fordeler ved å velge plissegardiner. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Velg blant over 1farger og tekstiler. Kan leveres med skrå topp- og bunnlist.


Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). Jeg har fra Kid i hele huset, måtte kappe til hver eneste men det gikk greit. De har en plastdings som skyves inn på enden så det litt rufsete kuttet vises ikke! Kapper på begge sider slik at midten fortsatt er på midten.


Plissegardiner kid

Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Man ønsker ofte å slippe inn mye lys, men direkte sollys kan både blende og varme opp rommet. Med lyse transparente plissegardiner på kjøkkenet kan man hindre både sjenerende sol og innsyn, samtidig som man får et moderne design og stilrent uttrykk. De fleste liker å ha det helt mørkt på soverommet.


Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din.


Plissegardiner kid

Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg