mandag 12. mars 2018

Pris screen solskjerming

Veldig gode priser på Solskjerming for vindu hos Bygghjemme. Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Fjernkontroll kommer i tillegg. Pris på montering etter befaring.

Har du mottatt tilbud på zip screens? Lurer du på hvor mye en sparer på å montere selv? Eller bare hvor mye solskjerming av typen zip screen koster?


I vår nettbutikk kan du enkelt konfigurere dine egne zip screens og få pris omgående. Få pris levert hjem på døra. Med en Screen fra Fasadeprodukter har du et godt alternativ til utvendige persienner. Dette er den optimale solskjermingen for fasader der du vil gi et moderne og eksklusivt preg på boligen.


Du kan også bruke screens som en ekstra levegg utendørs for å kunne øke brukstiden ute. Da velger du det aktuelle systemet ZIP Screen 1eller ZIP Screen og går gjennom produktkonfiguratoren slik at leveransen blir skreddersydd ditt behov.

Her velger du også om du vil hente varen eller få den tilsendt. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.


Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Screens har lenge vært en populær løsning for lys- og solskjerming sør i Europa. Med forbedrede produkter – for litt tøffere værforhold som her i Norden – er det nå flere og flere som gjerne vil ha tilpasset og montert screens på husene og forretningsfasadene sine.


Markiser i pulverlakkert aluminium. Se våre priser på markiser i nettbutikk - det tar sekunder. Legg til postkode for pris. I våre nettbutikker kan du enkelt legge inn mål og se pris omgående – enten du er hjemme, på jobb eller ute og reiser. Gratis befaring Konkurransedyktige priser Landsdekkende levering.


Solskjerming i toppklasse – konstruert for store vinduer. Solskjerming AS er importør og forhandler av utvendig og innvendig solskjerming produsert på mål. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg!


Alt fra markiser, screens, pergola og persienner.

Bestill gratis befaring her. Refleksol ZIP leveres med kassett-størrelse 126mm. Maks bredde 425cm og høyde 400cm. Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn.


Solskjerming dekker mange behov, og derfor kan det være lurt å gjennomføre en enkel behovsanalyse. Kvalitet på screen gardiner! Våre screen gardiner produseres av Selt Sun Protection Systems.


Beaufort ZIP- screen er en vindsikker og meget funksjonell vindskjerming. Utførelsen er diskret, men effektiv og passer til de aller fleste bygg og hustyper. Utformelsen gjør produktet til vårt desidert mest vindsikre dukprodukt. Solskjerming leveres med motorisert betjening som standard og Somfys RTS fjernstyring kan velges mot tillegg.


Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Norges største på solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg