onsdag 21. mars 2018

Malte lister

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?

Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Før man setter i gang med malingen, er det viktig å gjøre nødvendig forarbeid. På tidligere malte lister holder det som regel å vaske med en klut og et egnet rengjøringsmiddel, for eksempel Husvask, og skylle godt før man maler på nytt.


VYRK leverer et bredt utvalg av lister som du kan velge din unike farge på. I de fleste rom utgjør listene selve rammen på verket. Byggern har et rikt sortiment av lister. Det vanligste er furulister og et mindre sortiment av gran.


Vi har ikke bare det vanlige sortimentet i butikkene, men du har også mulighet til å bestille lister ut fra sortimentet til våre leverandører.

Ferdig malte og lakkerte lister er også å få kjøpt. Spar tid og penger, få et bedre resultat. Listverket utgjør skillet mellom gulv og vegg, og vegg og tak.


Du bestemmer om listen er en forlengelse av veggen, eller av gulvet. Når det gjelder lister , er det viktig å tenke på farge- og materialkombinasjoner, og hva som er praktisk. Våre lister får du ferdig malt i Bomull og Klassisk hvit, eller du kan spesialbestille i valgfri NCS. Hos MAXBO finner du et utvalg av taklist til overgangen mellom vegg og tak. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Valg av maling: Når du skal male lister er det viktig å bruke en maling med god evne til å stå i mot fingerfett. Malingen bør også gi god kantdekk og ha robust slitestyrke. Både rene akrylmalinger, forsterkede akrylater og vanntynnet oljemaling vil kunne møte disse kravene.


Når du kjøper Lister vegg , kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. For brede lister stjeler en del av romfølelsen. Hvis boligen har standard takhøyde inne – 2centimeter – bør du for eksempel ikke velge gulvlister som er høyere enn 5-centimeter. Smale lister gjør seg best til små rom, fordi det ikke tar opp så mye plass på veggen. Jeg har malt en hel haug med nye, ferdigmalte lister.


Det har herdet i mange dager nå, så jeg skjønner ingenting. Burde jeg ha grunnet på en eller annen måte?

Hvordan male tidligere malte lister. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt listverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere synlig kryp (striper med umalte områder).


Vårt listverkssortiment består av lister i ubehandlet furu, malte og beisede furulister, eikelister med og uten lakk og hvitpigmentering og i tillegg har vi fotlister i en rekke andre treslag. Ofte vil man at fotlisten skal matche gulvet og har du parkett i bøk eller ask så har vi fotlister som passer. Hvis listene er ubehandlet bør man slipe over med et fint slipepapir for å unngå fiberreisning. Tørk bort slipestøvet med en tørr mikrofiberklut.


Derfor har vi lister for å dekke alle behov og gir deg mange muligheter når det kommer til å velge profil og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg