onsdag 11. november 2015

Kjøkken med skyvedører

Skyvedører - Upp till rabatt! Over år med fornøyde kunder. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.

Hos Kvik finner du garderobeskap med skyvedører i stilig design som både skjuler tingene dine og skaper et elegant og harmonisk uttrykk med store, ensartede overflater. Et HTH-garderobeskap med skyvedører er en praktisk og funksjonell løsning som er velegnet til alle rom i boligen. Fordi skyvedøren skyves til side, og ikke ut i rommet, kan du utnytte plassen optimalt og få oppbevaringsløsninger på steder med lite plass.


Skap med skyvedører kan tilpasses ned til siste centimeter og gir deg ekstra plass til praktisk oppbevaring. Utnytt plassen fra gulv til tak, og få ekstra oppbevaringsplass øverst i skapet til kofferter, gjestedyner eller andre ting du ikke bruker så ofte. Perfekt for deg som gjerne vil kvitte deg med rotet i entreen eller på soverommet.


Med Alu Straight skyvedøren, får du en skyvedørsløsing i høy kvalitet og med et klassisk uttrykk. Profil: Et eksklusivt system med mm rammer i aluminium, gulvkjørende på kraftige hjul med kulelager og gummibelagte dobbelthjul med kulelager ved tak.

Mange bor derfor i små boliger med begrenset gulvareal og et behov for å utnytte plassen så godt som mulig. Med fokus på kreative og smarte løsninger kan boligen innredes slik at kvadratmeterne utnyttes best mulig. Mer plass med skyvedører. En smart og trendy løsning er å bytte ut tradisjonelle dører med skyvedører.


På et kjøkken får man en del damp og stekeos i luften. Dette setter seg på skapdører og skuffefronter. Derfor bør du vaske av kjøkkendører med jevne mellomrom med en fiberklut og vann. På vanskelige flekker kan du bruke et mildt vaskemiddel. I tillegg til å hjelpe deg med skapdører kjøkken kan vi hjelpe deg med andre små prosjekter.


Med det riktige tapetet, kan du få skyvedørene til å gå i ett med rommets øvrige vegger og oppnå et helt stilrent design. Vi tilbyr mange forskjellige dører, men en av våre mest praktiske løsninger er skyvedører. Utvalget vårt spenner fra skyvedør for uterom og til bruk for garderober. Praktiske og pene løsninger Når man installerer en dør må man ta hensyn til hvilken vei den åpnes og plassen den trenger for å åpnes. Det slipper man med skyvedører.


Spar gulvplass med skyvedører. Trenger du mer gulvplass er skyvedører en genial løsning. Du kan velge mellom innbygde skyedører og utenpåliggende skyvedører.

Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan spare viktige kvadratmeter i din bolig - et areal du kan bruke på en bedre måte. Et stort utvalg av kjøkken , baderom og skyvedører. Har du allerede planer om å fornye ditt kjøkken eller baderom ? Skal gulvskinnen skrues fast i gulvet? Gulsskinnen monteres med tosidig tape – det skal ikke borres hull i tregulv eller gulv med flis. Med vår skyvedørsdesiger kan du designe ditt eget garderobeskap.


Tegn ditt drømmeskap, gå til din nærmeste Sigdal-butikk og la oss sammen bestille ditt drømmeskap. Med nye, smarte system, er det enkelt å bygge en skjult skyvedør. Hos HTH finner du skyvedører og skyveskap til alle formål. Benkeskap med helt uttrekkbar skuff gir deg god oversikt.


Vi har skyvedører for garderobeskap i ulike glass. Garderobeskap med skyvedører i speilglass og hvitt, Trimline. Du er kanskje på utkikk etter nye skyvedører til garderoben? Drømmekjøkkenet har kjøkken , baderomsmøbler, baderomsinnredning, benkeplater, håndtak og skyvedører i en mengde ulike utførelser.


Finn kjøkkeninspirasjon og inspirerende baderomsinnredninger hos Drømmekjøkkenet! Både utenpåliggende og innebygde skyvedører kan fås som dobbeltdør med tilhørende kornisch og innbygningsmodule. Det beste av alt, alle Swedoor innerdører kan fås som skyvedør - så du kan velge fritt helt uten begrensninger. Vi har også et flott utvalg av skyvedørsvridere og håndtak til din nye skyvedør.


Her har JKE Design brukt skyvedører som romadskillere for å kunne lukke kjøkkendelen av mot spisestuen. Mange familier med tenåringer i huset, kan ha behov for å dele stua i to hvis noen vil være litt i fred. Dette får du lett til med en skyvedør, samtidig som dere kan velge å ha rommet åpent.


AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg