onsdag 25. november 2015

Avisstativ

Stort utvalg av avisstativ og hyller. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Perfekt for deg som trenger en messestand som er både smart og synlig.

NYHET - Messestand i tekstil er årets supertrend. Lav vekt og enkel å sette opp. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Ikke kombiner flere KVISSLE magasinhyller, innholdets vekt kan overskride det. Veggmontert avisstativ av pulverlakkert stål.


Fullstendig beskrivelse Større prosjekt? Be gjerne om et tilbud 1. Klikk på Kjøp nå 2.

Hos oss finner du avisstativ for vegg og gulv, brosjyrestativ på hjul eller til bor og tidsskrifthyller og holdere. Behov for entrémøbler eller venteromsmøbler til f. Velg blant våre pene og robuste sofaer, lenestoler og sofabord. Legg til Kjøp og hent.


Sidebord av naturfarget mangotre med hvitt avisstativ. Lag ditt eget fine avisstativ med kobberrør eller rundstav. Sett det sammen med kobberkoblinger og tre på et pent stoff til å legge avisene i. Under følger bruksanvisningen for hvordan vi har gått fram.


Et avisstativ i håndvevd rotting av sukkerrør, som hjelper deg å holde orden både på aviser og papir. Materiale: Metall og rotting. Mål: 2x 4x 3cm. Avisstativet finnes i ett eksemplar på Ellos, og.


Avisstativ av messingfarget metall med tredetalj øverst på håndtaket. Leveres med canvasbag. Stabilt og elegant stativ til oppbevaring av aviser i tabloidformat.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.

Staples brevordner, A mm ryggbredde, polypropylen, sort hos staples. Bestill online i dag få rask. Ditt søk på avisstativ ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Det praktiske avisstativet har hele sider som skjuler innholdet, og du får en fin oppbevaring. Her finner du et stor utvalg kontormøbler, innredninger og utstyr for arbeidsplassen.


Skriv Privatkjøp når du blir bedt om å oppgi firma. Vi gjør oppmerksom på at prisene er oppgitt uten moms. Enkel å transportere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg