tirsdag 24. november 2015

Bilde på akryl

På den måten gjøres de beste bildene dine til verdifulle kunstverker. Videre kan du utforme bildene med egne tekster, samt posisjonere bildene slik du selv ønsker. Ved hjelp av holderen, som også er av akryl , kan bildet settes alle steder.


Lyset som skinner gjennom bildet på baksiden, vil vise frem fargene på en helt spesiell måte. Akryl og innrammede bilder.

Vi har et stort utvalg av fotoblokker, akrylbilder og alu-plater! Mange ulike formater. Perfekt til hjemmet, eller som gaver.


Våre eksklusive akrylglassbilder setter virkelig farge på rommene dine. Motivene trykkes på eksklusivt fotopapir og monteres på baksiden av en 5–mm tykk akrylglassplate. Den reflekterende overflaten og det faktum at lyset også kommer inn fra sidene på akrylglasset, gjør at detaljer og farger kommer utrolig klart skarpt frem.


Bilder som passer på akryl.

Plexiglass er et klarere alternativ enn glass. Friske fargetoner fremheves i plexiglass bilder , og egner seg spesielt godt til naturbilder. Finn din egen stil med våre unike bilder , i skikkelig store størrelser. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer.


Fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine. Du kan lage din helt unike fotobok med egne bilder, som forteller en personlig historie. Skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti.


Ikke la favorittbildet ligge i en skuff - få det opp på veggen og vis det frem. SLIK BESTILLER DU DITT BILDE PÅ AKRYL : 1. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Velg perfekt materiale. Leveres med mm alu sandwich som bakplate og skjulte beslag, så bildet får en svevende effekt ca. På vår produktside vil man nå finne en rekke nyheter til Norges laveste priser!


Male med akrylmaling! Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling.

Vi ønsker at det skal være enkelt å kjøpe kunst og malerier på nett, derfor leveres våre akryl – og oljemalinger ferdig oppspent på treramme, klare til å henges på veggen. Det tilkommer ingen andre avgifter hos oss, prisen du ser på maleriet er samme prisen som du betaler i kassa. Lerret er en super måte å vise frem dine fineste bilder. Det setter et personlig og unikt preg på hjemmet.


Alle våre lerretsbilder monteres for hånd av rammemaker på en enkel blindramme. De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg