mandag 30. november 2015

Glass og

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Finn laveste nettpris her. Vi hos glassoginterior. Intervisjon AS driver glassoginterior. Denne kategorien heter lagersalg, av den grunn vil du finne produkter fra begge nettbutikkene i denne kategorien. Glassmester og Låsesmed.


Alt innen glass , lås og belag, levert av erfarne fagfolk. Leveranser og montasje i kostnadsreduserende pakkeløsninger. Transparens innrammet i intelligente profilsystemer skaper trygge og designorienterte bygg.

Opplev vårt brede spekter av vinduer, dører og fasader for din bolig eller ditt prosjekt. Våre arbeidsområder er omfattende innen bygningsglass, bilglass, dører og vinduer. Vi arbeider med vanlig glass , isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål, glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe.


Sliping, polering og bearbeiding. Vi leverer og monterer til det profesjonelle, det. Vårt ønske er å tilby større utvalg av glass , gummilister og tilbehør hver eneste uke. Vi er derfor hele tiden på leting etter å finne nyttige produkter som er enkle å bruke, enkle å få tak i, til gode priser. Nye produkter annonseres her på vår side og på nyhetsbrev for alle våre kunder som ønsker å motta dette.


Vi monterer en rekke ulike rekkverksløsninger, glassarbeid og bilglass. Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning. Du finner vinglass, drinkglass og hverdagsglass for enhver smak. På IKEA finner du alle slags glass til alle mulige anledninger.


Vi er et bygg- og glassmesterfirma som legger stor vekt på service og kvalitet – vi har over års erfaring i faget. I tillegg utfører vi alle håndverkertjenester innenfor snekring, maling, oppussing og full rehabilitering. Dette kan kombineres med glass som har høy lysgjennomgang, altså glass med lavt eller redusert innhold av jern.


Kan brukes til utstilling for å fremheve utstilte varer i forretninger og lignende. Siden den gang har restauranten etablert seg som et sentralt og pulserende serveringssted i hjertet av Molde by.

GLASS er en del av Molde Torget og ligger vakkert plassert ved sjøfronten midt i sentrum. Det er viktig at vi får inn mest mulig av slik emballasje, og at det ikke havner i restavfallet. Hvordan behandles det? All innsamlet emballasje ender på Onsøy utenfor Fredrikstad.


De samarbeider med en rekke kjente leverandører som Alessi, Eva Solo og Hardangerbestikk. Det er ofte gode tilbud i butikken og de tilbyr dagers åpent kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg