mandag 9. november 2015

Interiørkonsulent oslo

Ramsøskar designer funksjonelle og inspirerende arbeidsplasser. Kontakt oss for en uforpliktende prat. Fra kontor og hotell til bolig. Nye tips og råd hver uke.


Søk etter interiørkonsulent oslo på den nye KensaQ.

En interiørkonsulent må ha sans for form og farger. Det er hard konkurranse i denne bransjen, så stå-på-vilje og evne til å markedsføre deg selv er viktig. I tillegg må du ha evne til å se kundens behov, og utvikle løsninger som samsvarer med behovene. Funksjonalitet og estetikk i skjønn harmoni. Vår rolle har vært utarbeidelse av ny planløsning samt total design og detaljering av alle rom.


Norsk Interiørskole tilbyr skoleprogrammer som er tilpasset en hektisk arbeidshverdag. Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en.

Vi tilbyr boligstyling i Oslo , Akershus, Buskerud og Vestfold. Vi har samarbeid med meglere i Drammen, Asker, Kongsberg, Hønefoss og Oslo. Paradis interiørarkitekter skaper vakre og funksjonelle interiørløsninger for din bolig eller bedrift. Første møte er gratis, ta kontakt og avtal tid i dag. Vi supplerer så med varer fra eget lager, som tekstiler, belysning og dekor.


Her suppleres ingen store møbler. Som interiørarkitekter hjelper Interiørkonsulentene. Vi jobber hovedsakelig med. Ved å bruke boligstyling, øker det nivået på boligen din til det den fortjener.


Jeg liker praktiske løsninger som ser bra ut, og brenner for interiør og design! Lucy in the Sky design holder til på Majorstuen i Oslo. Lampeskjermer og fotografier ! Jeg designer lampeskjermer med fotografi eller fotocollage bilder printet på aluminium. Noen kunder ønsker bare en konsultasjon der jeg kommer med råd og innspill for innrdening av hjemmet, men jeg tror det er bedre for kunden å få godt gjennomtenkte løsninger som er arbeidet med.


Reserver ditt Hotell i Oslo online.

Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjøring på 300kr i Oslo tilkommer. Møt våre dyktige konsultenter Vi finner en som passer perfekt med deg, og som tilpasser interiøret til stilen du er ute etter. Ta Trikk nr - - fra Jernbanetorget Oslo S - gå av på Olaf Ryes plass ( min å gå fra trikkestopp) Bilen parkeres lett på Ringnes Park eller Vulkan - Mathallen ( 5min gange til Grünersgate) - eller i gatene rundt om på Løkka.


Jeg kommer hjem til din bolig eller bedrift der vi kartlegger hva du som kunde ønsker. Boligstyling handler først og fremst om å få Kjøperen til å føle seg hjemme i boligen og skape interesse. Nyfelt og Strand Interiørarkitekter tilbyr interiørarkitekttjenester for nybygg og rehabilitering både innen det private, næring og det offentlige. Butikken er under ombygging og vil ha en periode der utstillinger blir fornyet.


Dette vil gi litt mindre utvalg å se på i utstillingene, men våre kompetente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg