onsdag 11. november 2015

Gasstopp kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Dette er grunnen til at de profesjonelle kokkene foretrekker gasstopp når de lager mat.


Faktisk er det flere og flere som velger å installere gasstopp også hjemme. På en gasstopp med åpne bluss kommer varmen spontant, og den lar seg regulere fra meget svak til meget sterk på et øyeblikk.

Med en gassplatetopp kan du enkelt og raskt justere varme, som gjør at du får bedre kontroll over matlagingen. Gasstopp til gasskomfyr. Smegs platetoppserie, som du kan få i polert eller børstet rustfritt stål, soft touch-glass og fingervennlig syreetset glass eller lakkert metall med detaljer i antikk messing, gull.


Her finner du innebygde platetopper til kjøkkenet ditt! Vi tilbyr platetopper i forskjellige størrelser og design slik at du kan alltid være sikker på å finne noe som passer for nettopp deg. Innbyggbar gasstopp eller induksjonsplate-topp? Uansett hva du foretrekker, har vi platetoppen for deg og kjøkkenet ditt!


Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik.

Uansett hvilken type innredning kjøkkenet ditt har vil denne passe perfekt. Matlaging ved hjelp av gass gjør hele jobben enklere. Du slipper å vente på at kokeplater skal bli varme, samt at det er enklere å regulere til nøyaktig varme. En gasstopp med disse kvalitetene, og enda litt til, finner du her hos oss.


Bredt utvalg av platetopper i alle prisklasser. Finn din induksjon-platetopp eller keramisk-platetopp! Derfor ønsker Kelkoo å hjelpe deg å handle din gasstopp til lavest mulig pris.


Platene monteres enkelt med silikon, og du kan fint montere flere beskyttelsesplater ved siden av hverandre, eller over hverandre. Glassplatene og stålplatene kan også brukes andre steder enn til kjøkkenet , som for eksempel på vaskerommet over vasken. Trenger du tips til hvilken beskyttelsesplate du skal velge til kjøkkenet ? Storkjøkkenpartner AS Vi leverer storkjøkkenutstyr som Rational kombidamper , isbitmaskiner, vaskerimaskiner, kokegryter, vekter, oppvaskmaskiner,juicemaskiner. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


En innbyggbar gasstopp er praktisk og gir samtidig en moderne og stilren look til kjøkkenet ditt. Med en gasstopp kan du regulere varmen svært hurtig og skape de beste forutsetningene for en perfekt matlagning. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design.


Forny kjøkkenet på noen timer.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Du skal derfor overveie, hvor mange gryter og panner du har bruk for under din matlaging, innen du bestemmer deg for antaller av kokefelter på din gasstopp. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører.


Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg