torsdag 19. november 2015

Drivved panel

Sjekk ut Moelven Innvendig Panel. Drivved Panel Mix panel er en meget spennende fasade panel. Beste Priser På Moelven Glattpanel.


Panelet har en ujevn ubehandlet overflate i varierte naturlige tre toner. Helheten vil gi et rustikk inntrykk.

Egner seg godt i kombinasjon med de fleste materialer og overflater. Det vil ikke være behov for å fuge panelet. Limes fast med Stix ALL. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi.


Dette panelet er beiset med vår egen interiørbeis i fargen Drivved. Samme farge og beisbase som vi bruker industrielt,. Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved.


Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut… Noen som har noen tips?

Denne har jeg lest, men ønsker noe mer ekte. I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. Fra høsten vil vi tilby eksklusive foredlede materialer av drivved og produksjon av møbler og diverse brukskunst.


Vi starter opp i samarbeid med Akershus energi, Sørum kommune og Bingen lense-minneforening, med foredling av drivved ved Glommas bredder. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.


Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Mye benyttet i eldre hus, men har. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel. Kjøp på nett eller i butikk. Etter montering får veggen en helt glatt og jevn flate som gjør den stilren og tidløs.


Rundtømmerpanel er et kraftig panel som gir et robust utseende. Glattpanel er en trendy panel som benyttes mye i både hytter og hus. Panel kan monteres både på vegg og tak og kan også brukes som brystningspanel med mer.


Panelen monteres stående, liggende eller diagonalt. Fås i flere farger og utførelser.

Innvendig panel med unike overflater som gir hjemmet varme og særpreg. Ekte og naturlig panel med et bredt spekter av standardfarger og faser. Spesielle ønsker eller behov på farge, overflate eller størrelse? Velg din kombinasjon for ønsket resultat. Kontakt oss for spesialproduksjon.


Noen av panelene kommer også med ekstra spikerfals slik at de kan monteres med skjult spikring. Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige spikerslag. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger.


Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg