mandag 9. november 2015

Stoffprøver

Vi sender ikke ut prøver på salgsvarer. På denne siden finner du fargeprøver på alle våre gardiner. Stoffene våre Stoffkategorier Gratis stoffprøver. Du kan velge opptil fem gratis.


Skap din egen eksklusive stoffprøvebok ved å velge forskjellige stoffer.

Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg best mulig opplevelse. Hvis du fortsetter å bruke av vårt nettsted medfører det at du samtykker til. Jeg sender deg gratis stoffprøver i Norge. Send navn, adresse og artikkelnummer på det du ønsker å se nærmere på HER. Stoffprøver på damask og lin før du bestemmer deg for å kjøpe.


Her finner du vårt utvalg av stoffprøver på våre forskjellige tekstiler i duker, servietter, sengetepper, puter og mer. Hos UNIG finner du Norges største utvalg til rimelige priser – til og med med tjenester som gardiner etter mål og gratis stoffprøver , slik at du kan se stofftypene og være sikker på at gardinens mål passer perfekt til din bolig.

Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Alle våre møbler er håndlaget på vår egen fabrikk, og sendes direkte til deg uten fordyrende mellomledd. Du får derfor en ærlig pris og års garanti. Ullvare fra Grå Trøndersau er et rent naturprodukt, uten bruk av blekemidler eller fargestoff.


Saueulla vil variere med klima og beitegrunnlag, og akkurat som fin vin fra eksklusive vingårder vil det være nyanseforskjeller fra ett år til neste. Samtlige tekstiler i kolleksjonen er lette med gode draperende egenskaper. Vi ønsker at du føler deg 1 tilfreds når du bestiller hos oss, og derfor tilbyr vi at sende gratis stoffprøver til deg, slik at du kan føle og velge riktig stoff hjemme.


Bestill gratis stoffprøver , så du kan se fargen og kvaliteten før bestilling. Hvis du bestiller liftgardiner etter mål, betaler du kun for materialene. Sying etter mål er uten meromkostning for deg! Når du besøker oss i butikken vil vi gjerne hjelpe deg å finne de riktige møblene til hjemmet ditt og dele våre nyeste innnredningstips. Har du behov for å måle opp, vurdere kjøpet eller foretrekker du bare selv å bestille møblene dine hjemmefra, gir vi deg gjerne noen stoffprøver du kan ta med hjem og lager et personlig tilbud til deg.


Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Meld deg inn i kundeklubben!

Om du er som oss, opptatt av møbler, interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Max Prøver total pr. Gi ditt gamle møbel nytt liv hos møbeltapetserer Lill Kristin Østlie.


Gjør alt av oppdrag innen møbeltapetsererfaget. Trekk om din gamle sofa eller stol, ta en titt på våre stoffprøver. Etter at jeg begynte å sy selv og lette etter stoffer av høy kvalitet og som er ubehandlet i henhold til Superwash og helst økologisk. Martindale er din leverandør av møbelstoff av høy kvalitet, og her får du det møbelstoffet du trenger, raskt, riktig og med glede.


Du vil merke at vi setter dine. Design din egne skreddersydde dress! Livet er fastmontert i stakken og finnes i rød eller grønn brokade og faconné. Foran holdes livet sammen med skjulte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg