onsdag 11. november 2015

Skinnimitasjon

Lett skinnimitasjon med matt overflate. Skinnbukser med stretch gir god komfort og bevegelighet. Strikket polyestervev på baksiden. Passer til innredning av kjøretøy, møbler og bekledning.


Smal modell med breddeskårne ben foran, og høy midje med innvendig strikk og skjult glidelås i siden. Smale benkanter med skjult glidelås på innsiden.

Ser ut som okseskinn. Bukse i skinnimitasjon. BOMBERJAKKE I SKINNIMITASJON Detalj. Bomberjakke med rund hals og lange ermer med ribbestrikk i kantene. Frontlommer med glidelås.


Emblemer eller patches i preget skinnimitasjon for påsying er populært innen fritids- og jaktbekledning. Spør oss gjerne om prøver og tilbud. Skinnyjeans, bootcut jeans og flared jeans.

Harmensbukser, chinos og dressbukser. Alt dette finner du her! Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Her finner du et bredt fargesortiment av imitert skinn med jerseybakside. Den myke baksiden gjør den velegnet til blant annet tights, kjoler og bluser. Lapper i skinnimitasjon - Hand made fra Hippie store. En bukse i smal passform og elastisk stoff. Grillforkle i skinnimitasjon.


Start grillsesongen med et grillforkle tilpasset den mesterkokken du er. Med en utside i praktisk skinnimitasjon , innside i stripete myk bomull og justerbare knytebånd for å sikre en behagelig passform. Forkleet har også en praktisk lomme og en hempe til håndkle eller grilltangen, som gir en følelse av grill. Skjørt i imitert skinn sort - RAINBOW bestill nå i online shop til bonprix. I forførerisk look og med gjennomgående glidelås foran, lengde.


Myk leggings i skinnimitasjon. Stolen har høy rygg og god komfort, blant annet ved lett gynge i understellet. Velg din utførelse i slitesterkt, grått tekstil eller sort skinnimitasjon for enklere renhold.

Spencer konferansestol leveres i flere utgaver. Parkas i herlig bomull med pene ermer i myk skinnimitasjon. Modell med vattert, quiltstukket fôr og høy krage med myk pelsimitasjon på innsiden samt snor øverst. Knappestolpe med skjult glidelås og trykknapper samt rundskåret nederkant med snor.


Få motenyheter og inspirasjon tilsendt på e-post. Ved å klikke på SEND” godkjenner du våre. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.


Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg