onsdag 17. april 2019

Stablekasser i plast

Finn laveste nettpris her. Stablekasser med solid konstruksjon og ventilering, tilbys av Strømbergs Plast. Besøk våre nettsider i dag for ytterligere spesifikasjoner og valg! Det stilles store krav i de ulike bransjene til at kassene blant annet må være lette å rengjøre, steke og holdbare, samt opprettholde standardmål for enklere håndtering.


Alle plastkasser hos Strømbergs Plast er utvalgt med en bevisst holdning til miljøet, og fokus på kostnadseffektive og praktiske løsninger. En oppbevaringskasse i plast er slitesterk og fungerer bra for oppbevaring av alt av verktøy og annet utstyr vi stur bort i garasjen.

Gamle skisko og den elektriske drillen kan nå enkelt få hver sin plass og du slipper en timelang leteaksjon hver gang du skal finne frem utstyr eller verktøy. Solide fiskekasser designet for optimal logistikk, finner du hos Strømbergs Plast. Oppfyller krav for fisk- og oppdrettsnæringen.


Ta kontakt for pristilbud! Rette vinkler gir maksimal innvendig volum. Lav vekt, håndtakshull eller håndtaksgrep gjør dem også lette å. Robuste kasser med ergonomiske håndtak og stort innvendig volum.


Plukkåpning på kassens lang- eller kortside.

Plukkrute av gjennomsiktig plast som valgfritt. Plast kasser bestiller du online hos Altistore - enkelt, raskt og trygt. Her finner du godt utvalg plast kasser, Gratis frakt ved bestilling over 15.


En stabel rommer mye og tar mindre plass! Sats på transparente oppbevaringsbokser hvis du vil ha en grei oversikt over innholdet. Det er praktisk uansett hva du oppbevarer fordi det går raskt å finne det du leter etter. En gjennomsiktig oppbevaringsboks i plast er stabil og enkel å håndtere. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Hjelper deg å rydde opp i hyller og rotete rom. Boks i støtsikker plast som egner seg til oppbevaring av det meste, også matvarer. Viser alle resultater Produktkategorier. Arbeidsplass (96) Beskyttere (17) Bygg din reol (2). Kjøp Bito plastkasser billig og raskt på nett.


Kjøp XL Transportkasser billig og raskt på nett. Stor og stabelbar plastboks som kan brukes til oppbevaring av alt fra frukt og grønt til klær. I denne kategorien finner du et stort sortiment av småvarer bokser og plastbokser. Med våre praktiske bokser kan du enkelt får ordre i rotet på.


Kjøp SK Smådelskasser billig og raskt på nett.

Plukkeruten (tilbehør) faller ikke ut og kan åpnes i stabelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg