tirsdag 23. april 2019

Jotun epoxymaling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Sigural er en 2-komponent, vandfortyndbar epoxymaling til indendørs brug.

Sigural har en stor slidstyrke og kemikaliebestandighed. Giver ikke lugtgener og yder en meget god beskyttelse mod mekanisk slitage, van olie og kemikalier. Et fylding strøk med grunning kan aksepteres men vær oppmerksom på at dette kan gi sig og ujevnheter som påvirker sluttresultatet. Jotun anbefaler to tynne strøk med grunning for best beskyttelse og resultat. TopGloss BR kan brukes over både Vinyl Primer og AntiPest, men det oppnåes best resultat ved bruk av Vinyl Primer.


Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Sammenlign pris på Jotun maling.

Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Kjøp på nett eller i butikk. Er fremragende slidstærk og resistent overfor opløsningsmidler. Utrolig stærk og effektiv epoxy gulvmaling fra Jotun. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling.


Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Det er en base, en såkalt epoxyharpiks, som blandes med en herder umiddelbart før du skal male. Epoxymaling består av to komponenter. Den kjemiske sammensetningen gjør materialet stivt og ekstremt sterkt når de to komponentene herder. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Maxbo har gulvmaling til alle underlag som for eksemepl tregulv, laminatgulv, parkettgulv og betonggulv mfl. Sikafloor 2epoxymaling kan tilsettes opptil med epoxyfiller for å gi en fyldigere maling.


En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Sigural gir en meget god beskyttelse mot mekanisk slitasje, vannsøl, oljer og kjemikalier. Få profesjonelle håndverkere til å legge ditt nye gulv til markedets beste pris!

Dermed holder et 5L-spann til ca. Maler du et gulv med epoxymaling , får du ikke bare et flott, blankt gulv – du får også et slitesterkt gulv, som er enkelt å vaske og holde pent. Men er det ikke noe med at epoxy er farlig, tenker du kanskje?


Svaret er: Nei, epoxy er ikke farlig, hvis. Folk som jobber profesjonelt med epoxy skal følge en rekke regler. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg