torsdag 11. april 2019

Schia møbelsnekkeri

Vi driver med produksjon av heltre kjøkken. Vi er idag ansatte som har spesialisert oss på å lage skreddersydde innredninger og møbler til firma og private. Vi satser på og produsere kvalitetsmøbler og innredning etter kundens mål og ønsker. Og heldigvis så fortsetter det. Her vil det etterhver komme flere bilder ettersom produktene vi har jobbet med blir ferdige.


Schia møbelsnekkeri

Kommer blant annet ett fra start til slutt oppussing av kjøkken som er laget her. Ha en fin gryende høst! Baderomsbenk i heltre ask. Beiset i mørk Provence farge. Trenger du møbelsnekker?


Legg inn anbud gratis hos oss! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Antall ansatte i bedriften er 4. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Selskapet het tidligere schia møbel og innredning. Har du glemt kontoen din?


Utvidet firma- og kredittinformasjon. Scroll ned for å lese mer og kommentere på dette nummeret. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Norske Trevarer Trøndelag. Bjørnar Auby Hagen AS Visneveien 5. Styve Møbelsnekkeri – produserer skreddersydde innredninger, kjøkken, trapper, vindu og dører.


Factory in Nordagutu, Telemark Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Resultatet ble en kjøkkenstol som kan stables, samt et bord inspirert av økologifilosofien til Arne Næss. Josvanger Møbelsnekkeri.


Schia Møbel og Innredning. Finn de beste adressene for Hjem og hage - Konstruksjon, reparasjon og planlegging i Akkerhaugen. Se på steder, samt kart, vurderinger, åpningstider, bilder. Vi er spesialister på flere fagområder og utfører oppdrag for privatpersoner, bedrifter og det offentlige, og dekker distriktene Telemark, Buskerud og Vestfold.


Schenkerklubben Alnabru er en bedrift i Oslo. Hos Gul Index finner du kontaktperson, telefon, adresse. Her hos oss tenkes det kvalitet fremfor kvantitet.


Vi har et moderne produksjonslokale med maskinhall, snekkermaskiner, materiallager, monteringsrom, rom til overflatebehandling, kontor og spiserom. Sauherad-kolleksjonen som er laget av heltre eik. Stolen har sete av vegetalskinn av storfe. Gjør alt fra å sy puter til enkle sittebenker, til å kle om tradisjonelle møbler. Møblene er håndlaget i Telemark.


Sparebanken Din i Seljord har en større kunstsamling og tanken bak kantine prosjektet var å lage en utstillingsarena for kunsten kombinert med kantine og møtelokaler. Lokalet ble delt opp i soner som ble definert av flåter i himlingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg