mandag 29. april 2019

Klassisk trapp

Klassiske trapper er tidløse trapper som passer inn i de fleste miljø, men gjør seg ekstra i tradisjonsrike hjem. Vi kan tilby et stort utvalg av trapper for deg som liker den klassiske stilen. I disse trappene blir det ofte brukt buede vanger, svingstykker, og profilerte stolper og spiler.


Noe som gir et eksklusivt og kvalitetsmessig fint inntrykk. Våre klassiske trapper er solide møbler med elegant design og mange lekre detaljer. Alle våre modeller kan leveres i ulike varianter.

Fiol er en klassisk trapp med rette linjer og elegante utskjæringer. Tette trinn gir gode oppbevaringsmuligheter under trappen , men Fiol leveres også som åpen løsning. Mulighetene for ulike material- og fargekombinasjoner er også mange – valget er opp til deg. Følgende galleri presenterer trapper laget av tre i en meget elegant linje, som ikke bare gir rommet eleganse, men også mye varme.


Trapper i dette tilbudet har et mye større utvalg av farger og utskjæringer i tre. Valget av denne løsningen fungerer i større boliger, eller hvor trappene ligger i en viktig og synlig del av huset. Denne trappen snekres på tradisjonell måte med to vanger og en støttebjelke i midten.


Trinnrytmen er klassisk og bygger på en både urgammel og sikker.

Finn laveste nettpris her. Trapp i empire stil med firkanta trespiler, profilerte handlister og kvadratiske stolpar. Trapp med glassgelender. Klassisk trappetype som fangar opp det meste innan denne stilarten.


Eiketrapp med stålspiler. I forbindelse med planlegging av trapp. Der du kan velge ut gang oppe både til høyre og venstre. I kombinasjon beiset eik og malt furu.


Klassisk Eksklusive Klassisk eksklusive er en vakker trapp som er laget i samarbeid med våre kunder. Dette er en moderne eksklusive stil for de som ønsker et personlig preg. En utmerket trapp valgt i et tradisjonelt hjem med sans for stil og kvalitet. En vakker trapp er et flott blikkfang i et hus.


Det kan være en utfordring å velge riktig trapp. Jeg bor i et gammelt sveitserhus og hos meg passer en klassisk trapp. Velg trapp som passer din stil enten du velger tradisjonelt, moderene eller klassisk. Rene linjer og få detaljer gir Fjord et klassisk og tidløst uttrykk, som gjør trappen til et godt og langsiktig valg.


Med firkantede stolper og spiler med glatte håndlister er trappen et trygt og dekorativt tilskudd til hjemmet.

Vi opererer i hele Europa. Kvalitet på våre produkter har blitt anerkjent av tusenvis av kunder i hele Europa, som forventer ikke bare høy kvalitet av tjenester men også rimelige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg