fredag 19. april 2019

Sort maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.

Se mer og kontakt oss her! Sammenlign pris med oss! En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret.


Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger. Her ser dere noen av mine sort -hvite LADY favoritter: …dette bildet elsker jeg! Rust-Oleum Tavlemaling er en sort , matt maling beregnet for bruk av skolekritt eller flytende kritt.

Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater. Sugende overflater bør grunnes. Matchende fargekombinasjon. Trenger metallgjerdet et nytt strøk maling ? Eller skal hagemøblene fornyes med en annen farge?


Vi tilbyr et variert utvalg av maling til metall. Vedlikehold av lekestativ, smijernsport eller andre metalloverflater kan forlenge holdbarheten, og gjenoppfriske gamle rustne flater. Vi har ulike malingstyper til forskjellige overflater. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Finn riktig farge og maling her. Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad.


Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. Men med et sort kjøkken måtte vi sørge for at vegger, tak og gulv ble lyst nok for å reflektere lyset fra vinduene.


Vi gjorde derfor følgende: Vegger.

Alle lister ble fjernet rundt vinduer, dører og gulv for å stramme opp utseende. Det ble brukt hjørneprofiler og sparkel for å få det listefritt rundt vinduer og dører. Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av et par strøk maling ? La deg inspirere til å skape et flott møbel eller en stilig kommode i løpet av helgen. Det er et hav av vakre LADY farger å velge mellom! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Bruk maling til å definere egne soner i rommet.


Her er det malt et felt rundt pulten for å skape en ramme rundt den. Hos MAXBO finner du metallmaling til utvendig bruk. Merke: Bengalack og Hammerite. Kjøp på nett eller i butikk.


Når døren er grundig renset og vasket, kan du pusse slik at flatene blir rene og pene. Skraper og pusser du helt ned til bart treverk, må du grunne før du maler. Når det gjelder valg av maling er det viktig å tenke på at en dør står ute hele året.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg