fredag 12. april 2019

Slettvoll instagram

Leveres også i spesialmål. Derfor tilbyr vi utvidet service når vi leverer møblene. Tepper rulles ut, møbler settes på riktig plass, vi monterer og tar med emballasje til resirkulering.


Ingenting bør overlates til tilfeldighetene når du velger sofa. Tidløse og komfortable møbler, laget for hånd på Stranda.

Det idylliske gamle gårdstunet med vakre uteområder, lekeplasser og gangveier gir området en helt spesiell opplevelse og en grønn lunge for beboere i alle aldre. Det vernede hovedhuset blir restaurert. Fra det lyse, lette med organiske materialer som tre, stein og skinn, til sober dekadanse med mørkere overflater ispedd duse toner i grått, brunt og dempet rosa. Våre kunnskapsrike medarbeidere hjelper deg gjerne med å sette sammen det som passer best til akkurat ditt hjem.


Sections of this page. Charles Dudley Warner) Hei, alle gode! Jeg var på lanseringsfesten for noen dager siden, og kunne derfor ta en close look på de nye møblene. Bli med og vinn et 17.

Nasjonaldagen er rett rundt hjørnet, og i den forbindelse har jeg hjulpet Tilbords å dekke et feststemt 17. Slettvoll er ute med en kolleksjon denne høsten. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Soverommet består av så mye mer enn kun en god seng å sove i. Nyt påsken og bruk tiden i solveggen på å fylle på med inspirasjon.


Konseptet er tuftet på et ønske om å forene kvalitet og skjønnhet, og alle stoppmøblene produseres fortsatt på Sunnmøre. Hyggelig å se deg igjen på torsdag, det er jo på bloggtreff vi bloggere møtes in real life #128521; Ønsker deg en fortsatt fin helg! Her får vi historien frem til i dag hvor familiebedriften har vokst seg til å bli et varemerke hvor kvalitet går hånd i hånd med vakker formgivning. Hadde det vært SÅ vel. Alexander spisebord og Earnest spisesofa leveres på mål, slik at du skal kunne.


De tryller frem de mest delikate, magiske og stemningsfulle bilder, møbler og miljø. Boken er flere år gammel, men likevel så fin, delikat og inspirerende og til å drømme seg bort i. Med skaperglede, sterk vilje og hardt arbei. Blir alltid facinert av utstillingene deres.


TAKK for inspirasjonen Anette Wilhelmine:) På Os regner vi nesten bort i dag. Gjør ingeting for meg. Har fri og skal sette meg med symaskina,radio,en kopp te,tente lys og bare kjenne at det er godt å være til…:) KLEM fra Anne på.

SLETTVOLL på Gjøvik og i Tromsø. Slik sletter du deg fra Instagram. Nå er katalogen ute og der er veldig gøy å se hvordan de innredet leiligheten, det ble rålekkert.


Vi vet det bare er november, men når våre butikker er så nydelig pyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg